Dit jaar is de KO Winteropening 2023 Testreis Sölden van 4 t/m 7 november.

Klein Oostenrijk organiseert deze reis al enige jaren met veel succes en de reactie die veel gehoord wordt bij zowel ski's als snowboards "Ik wist niet dat de verschillen zo groot zijn tussen de modellen en merken" 

De Winteropening in samenwerking met Klein Oostenrijk vindt plaats op de Tiefenbach gletsjer in Sölden, er staan 1000 paar ski's en meer dan 500 snowboards van de bekende merken die getest kunnen worden.

Zaterdag 4 november 2023 is de openingstijd om deze reden beperkt van 9.00 tot 12.00 uur.

Ons Team gaat samen met de deelnemers alles weer testen en de ervaringen delen.  Met al onze en deze ervaringen kunnen we je nog beter van dienst zijn in het adviseren van de juiste ski's of snowboards.

Woensdag 8 november staan we weer voor je klaar!

Hoe werkt het 

Je boekt het door ons gereserveerde hotel rechtstreeks. Met vermelding groep Klein Oostenrijk. (uiterste reserveringsdatum is 15 oktober maar vol = vol)

Je stuurt voor 16 oktober ons een mail dat je het hotel gereserveerd hebt en wij regelen voor de juiste periode je lift en testpas. (info@kleinoostenrijk.nl)

Bij aankomst op zaterdagmiddag 4 november inchecken bij het hotel, op basis van 1/2 pension. Op zondagmorgen ontvang je tijdens het ontbijt je lift en testpas voor de zondag, maandag en dinsdag. Wil je een dag eerder of een nacht langer blijven geef dit dan aan bij je hotel reservering.

Na het ontbijt rijd je zelf of met andere deelnemers naar het parkeerterrein op de Tiefenbach gletsjer, op deze gletsjer staan de ski's en snowboards voor je klaar en door het tonen van je testpas worden deze op jouw maat afgesteld en kan het testen beginnen. De medewerkers van Klein Oostenrijk en de merken helpen je hierbij op weg en d.m.v. deelname aan de clinicks  kan je alles uit de ski's of het snowboard halen.

Na een dag testen zien we elkaar in het hotel en onder het genot van een drankje kan je je ervaringen delen met ons en de andere deelnemers.

Op dinsdag is het de laatste testdag en check je uit bij het hotel. De meeste deelnemers rijden dan ongeveer vanaf 15.00 weer naar huis.

Kennismaking Op dinsdagavond 31 oktober hebben we een kennismakingsavond van 19.30 tot +/- 21.30 uur bij Klein Oostenrijk, het is leuk om elkaar op voorhand al te ontmoeten en op deze avond worden vaak afspraken gemaakt om met elkaar mee te rijden. 

Wat zijn de kosten

Hotel inchecken op zaterdag, testen op zondag maandag en dinsdag. Doppelzimmer Comfort - Nichtraucherzimmer im modernen Stil, mit Bad oder Dusche, WC, Haarföhn, Kosmetikspiegel, Telefon, TV, Balkon mit Sitzgelegenheit, ca 28-33 m² zum Preis von Euro 85,00 pro Person und Tag inklusive Halbpension.  Voor 3 dagen de Testpas en de Liftpas € 296,- Organisatie kosten € 20,-  Kurtax € 4,- pdg. maakt een totaal van € 587,-.

Hotel inchecken op zaterdag, testen op zondag maandag en dinsdag.  Doppelzimmer Superior - Nichtraucherzimmer im modernen Stil mit Bad oder Dusche, WC, Haarföhn, Kosmetikspiegel, Telefon, TV, Balkon mit Sitzgelegenheit, ca 35-39 m² zum Preis von Euro 88,00 pro Person und Tag inklusive Halbpension. Voor 3 dagen de Testpas en de Liftpas € 296,- Organisatie kosten € 20,-  Kurtax € 4,- pdg. maakt een totaal van € 596,-.

Hotel inchecken op zaterdag, testen op zondag maandag en dinsdag. Einzelzimmer Comfort -  Nichtraucherzimmer im modernen Stil mit Bad oder Dusche, WC, Haarföhn, Kosmetikspiegel, Telefon, TV, Balkon mit Sitzgelegenheit, ca 25 m² zum Preis von Euro 97,00 pro Person und Tag inklusive Halbpension. Voor 3 dagen de Testpas en de Liftpas € 296,- Organisatie kosten € 20,-  Kurtax € 4,- pdg. maakt een totaal van € 623,-.

Het is mogelijk om tegen meer prijs het hotel een dag eerder en/of een nacht langer te boeken (dit regel je rechtstreeks) Het is ook mogelijk je test/lift pas zaterdag in te laten gaan en hiervoor betaal je een meerprijs van € 51,-

Hotel

Dit jaar ontvangen we je graag in hotel Neue Post in Zwiezelstein net even buiten Sölden. Het hotel is fijn ingericht om na een dag testen met de groep bij elkaar te zijn en de gastvrijheid te ervaren. 4 minuten buiten Sölden. Neem zelf contact op met het hotel om te boeken HOTEL NEUE POST Gurglerstraße 16450 Sölden ÖSTERREICH+43 (0)5254 2910 info@post-soelden.at    Klik hier voor meer hotel informatie.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking