Alt Toppartner voor Wintersportfun Dé Boardspecialist van Nederland Kopen of huren zonder risico! Wij hebben alles getest en weten waar we over praten. Unieke gebruikgarantie! De beste prijs/kwaliteit!

Welkom op de snowboard huur specialist pagina van Klein Oostenrijk

Een belangrijke vraag is altijd: Wat is het juiste sknowboard voor mij

Het is goed om je te oriënteren op het web, probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat voor een snowboarder je bent. Je kan bijvoorbeeld kijken naar je karakter eigenschappen, ben je voorzichtig of zoek je juiste de uitdaging. Ga je snowboarden om lekker te ontspannen of ga je snowboarden om heel sportief bezig te zijn.

Om je op weg te helpen om de juiste snowboard lengte en het juiste snowboard type te vinden adviseren we je hier graag online en natuurlijk ook in de winkel van Klein Oostenrijk in Culemborg.

Belangrijk is om je niveau goed in te schatten een veel gebruikte indeling is: Beginner - Intermediate - Advanced - Expert wij adviseren om de beginner snowboards over te slaan omdat deze vaak niet zo stabiel zijn en hiervoor de intermediate modellen juist prima zijn, ook om door te kunnen groeien en de iets hogere prijs betaald zich daarom al snel terug.

Wat ski je het liefst en een combinatie kan natuurlijk ook: All Mountain - Piste - Off Piste - Park - Race & Precision

Welke snelheid spreekt je het meest aan: Slow - Medium/Allday - Fast/Longturn - Super Fast/Aggressive Turns

Om tot een juiste keuze van de snowboardlengte te komen is je eigen lengte en je gewicht van belang in samenhang met de bovenstaande variabelen. Wil je een goed snowboard (lengte) advies gebruik dan onderstaand formulier of bel 0031652328574.

Wat is mijn niveau en wat bepaald mijn niveau

Als beginner tot intermediate snowboarder zal je je het prettigst voelen op een blauwe piste. Je skiet over het algemeen in een rustig tempo naar beneden en bent bezig om je snowboardtechniek te verbeteren. 

Als intermediate tot advanced snowboarder zal je meer uitdaging zoeken en met een sneller tempo de blauwe rode piste skiën.

Als advanced snowboarder zal je goed gecontroleerd de blauwe en rode pisten boarden op een gemiddelde tot hoge snelheid. Je kan extra uitdaging zoeken in het off piste boarden of het freestyle boarden.

Als expert snowboarder board je alle pisten tot en met zwart gecontroleerd. Je hebt een persoonlijke voorkeur voor snelheid / terrein en snowboardcategorie.

Welk terrein of welke dicipline heeft mijn voorkeur

Puur Piste. Als rustige snowboarder hou je van een veilige omgeving, vindt het fijn dat de piste goed geprepareerd is en buckels of niet geprepareerd terrein vermijd je. Als sportieve snowboarder hou je ervan om strakke bochten te boarden en bij het versnellen van het board wil je de wind in je gezicht te voelen. Als expert snowboarder is geen enkele geprepareerde piste je te gek, hoe steiler hoe mooier en ook buckels zijn geen probleem. De piste snowboarder houd ervan om mooie tochten te maken door het skigebied. Heren snowboard modellen zijn wat stugger en daardoor ook geschikt voor de sportieve dames. Om naar de snowboardselector te gaan klik dan hier op DAMES of HEREN 

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking