Welkom op de event pagina van Klein Oostenrijk

Welkom op de informatie pagina KO Testreis Winteropening 2022

Dit jaar is de KO Winteropening 2022 Testreis Sölden van 5 tot 8 november.

Klein Oostenrijk organiseert deze reis al enige jaren met veel succes en de reactie die veel gehoord wordt bij zowel ski's als snowboards "Ik wist niet dat de verschillen zo groot zijn tussen de modellen en merken" 

De Winteropening in samenwerking met Klein Oostenrijk vindt plaats op de Tiefenbach gletsjer in Sölden, er staan 1000 paar ski's en meer dan 500 snowboards van de bekende merken die getest kunnen worden.

Hoe werkt het 

Je boekt het door ons gereserveerde hotel rechtstreeks. Met vermelding groep Klein Oostenrijk via deze link. (uiterste reserveringsdatum is 10 oktober) Vol = Vol

Je stuurt voor 10 oktober ons een mail dat je het hotel gereserveerd hebt en geeft je testdagen door, wij regelen dan voor de juiste periode je lift en testpas. (info@kleinoostenrijk.nl)

Bij aankomst op zaterdagmiddag 5 november inchecken bij het hotel, op basis van 1/2 pension. Op zondagmorgen ontvang je tijdens het ontbijt je lift en testpas voor de zondag, maandag en dinsdag. Wil je een dag eerder of een nacht langer blijven geef dit dan aan bij je hotel reservering.

Na het ontbijt rijd je zelf of met andere deelnemers naar het parkeerterrein op de Tiefenbach gletsjer, op deze gletsjer staan de ski's en snowboards voor je klaar en door het tonen van je testpas worden deze op jouw maat afgesteld en kan het testen beginnen. De medewerkers van Klein Oostenrijk en de merken helpen je hierbij op weg en d.m.v. deelname aan de clinicks  kan je alles uit de ski's of het snowboard halen.

Na een dag testen zien we elkaar in het hotel en onder het genot van een drankje kan je je ervaringen delen met ons en de andere deelnemers.

Op dinsdag is het de laatste testdag en check je uit bij het hotel. De meeste deelnemers rijden dan ongeveer vanaf 15.00 weer naar huis.

Kennismaking Op maandagavond 24 oktober hebben we een kennismakingsavond van 19.30 tot +/- 21.30 uur bij Klein Oostenrijk, het is leuk om elkaar op voorhand al te ontmoeten en op deze avond worden vaak afspraken gemaakt om met elkaar mee te rijden. 

Wat zijn de kosten

Hotel inchecken op zaterdag, testen op zondag maandag en dinsdag. Nichtraucherzimmer im modernen Stil, mit Bad oder Dusche, WC, Haarföhn, Kosmetikspiegel, Telefon, TV, Balkon mit Sitzgelegenheit, ca 28-33 m² zum Preis von Euro 80,00 pro Person und Tag inklusive Halbpensione  voor 3 dagen de Testpas en de Liftpas € 243,- Kurtax € 3,50 pdg. maakt een totaal van € 493,50.

Het is mogelijk om tegen meer prijs het hotel een dag eerder en/of een nacht langer te boeken (dit regel je rechtstreeks) Het is ook mogelijk je test/lift pas  zaterdag in te laten gaan en hiervoor betaal je een meerprijs van € 43,-

Hotel

Dit jaar ontvangen we je graag in hotel Neue Post in Zwiezelstein net even buiten Sölden. Het hotel is fijn ingericht om na een dag testen met de groep bij elkaar te zijn en de gastvrijheid te ervaren. 4 minuten buiten Sölden   Klik hier voor meer hotel informatie & Link naar boeken vermeld hier groep Klein Oostenrijk

Wist je dat

De drive van Klein Oostenrijk is om jou partner te zijn. Samen met jou je de beste shop ervaring te geven, jou de beste ski- snowboardles te laten ervaren, samen de meest geschikte producten uit te zoeken, producten te testen en ervaringen te delen met andere members.

Als member maak je deel uit van de KOsnowfun community waar Klein Oostenrijk de verbindende factor is en ruimte ter beschikking stelt.

Ben je liefhebber van het Skiën of Snowboarden, ontmoet dan in de KOsnowfun community vrienden en vriendinnen die je passie delen. 

Link naar meer informatie

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking