Sauna Hottub

Sauna's de beste modellen staan hier en in de showroom van Klein Oostenrijk

Voor meer sauna informatie: klik je hier

€ 3.495,00
De i120 van Infra4Health beschikt over alle unieke eigenschappen waar Infra4Health bekend om staat. Het is de enige infrarood cabine in deze prijsklasse welke is voorzien van originele Quartz-stralers.
Hottub Accessoires

Sunspa Melpool PH-

Sunspa
MelpoolPH-
€ 11,95
Melpool pH min – granulaat 1,5kgVerlaagt de pH waarde van het water.Dit product wordt ook gebruikt om de TA-waarde van het water te verlagen.
Hottub Accessoires

Sunspa Melpool 90/20 tabletten

Sunspa
Melpool9020
€ 17,95
Chloortabletten van 200gram (groot) voor de desinfectie van het water in je zwemspa of zwembad. Dit is een traagoplossend chloor, hierdoor is er een voortdurende en gelijkmatige afgifte van chloor aan je water. 1 kg grote chloortabletten (5 stuks)
Hottub Accessoires

Sunspa Melpool PH+

Sunspa
MelpoolPH
€ 11,95
Melpool pH plus – granulaat 1kgVerhoogt de pH waarde van het water.
Hottub Accessoires

Sunspa Melpool 63/G

Sunspa
Melpool63G
€ 16,95
Dit chloor van Melpool 63/G is van een uitstekende kwaliteit; het chloor is gestabiliseerd en staat daarom garant voor een langzamere afgifte. Hierdoor werkt het chloor beter en vervliegt het chloor ook minder snel door de invloed van de zon.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Verstuiver Dennen 150ml

Sunspa
WTSprayDennen150ml
€ 16,95
Dennen: de geur van dennen is die van zuiver hout en de frisheid van een geurend bos. Droom weg in uw sauna terwijl u het idee heeft een prachtige boswandeling te maken. De dennengeur heeft een krachtige, zuiverende werking.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Verstuiver Jasmijn 150ml

Sunspa
WTSprayJasmijn150ml
€ 16,95
Jasmijn: een tedere, zuivere, natuurlijke geur, dat is Jasmijn. Kiest u ook voor de licht zoete beleving van een bloeiende boomgaard in het voorjaar. Een van de aanraders voor in uw infraroodsauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Verstuiver Lavendel 150ml

Sunspa
WTSprayLavendel150ml
€ 16,95
Lavendel: deze geur brengt u aan de Franse Zuidkust, werkt kalmerend en is zeer kruidig. Erg populair voor het maken van de optimale geursensatie in uw eigen infraroodsauna. Fluweel zacht en huidstrelend.
Hottub Accessoires

Sunspa Spa Line Waterkwaliteit 3in1 50st.

Sunspa
Teststrips3in1
€ 9,95
De test strips zijn betrouwbaar en geven je snel inzicht in de waterkwaliteit van je spa of zwembad. Deze testset bevat 100 strips.Met deze teststrips kunnen de volgende waardes worden getest:1. Vrije chloor (0-10ppm)2. Alkaliteit (0-240 ppm)3. pH (6,2-9,0)
Hottub Accessoires

Sunspa Filter MX 1129

Sunspa
Filter21cm
€ 44,95
Het filter zorgt ervoor dat het vuil dat in je spa- of Jacuzzi water aanwezig is wordt opgevangen. Dit spafilter heeft een lengte van 21 cm. De diameter van het filter is 15 cm. De bovenzijde van dit spafilter is gesloten met handvaten gaat circa 3 maanden mee.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Jasmijn 100ML

Sunspa
WTJasmijn
€ 12,95
Opgiet Saunageur Jasmijn 100ml Concentraat is teder en tastbaar. De passie en sfeer spatten van deze exotische geur. Stimuleert en verzacht de huid zodat je helemaal verfrist uit je privésauna komt. Creëer de exotische beleving bij je thuis.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Finland 100ML

Sunspa
WTFinland500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Finland 500ml Concentraat is verfrissend en zo zuiver als witte sneeuw. De kenmerken van de saunageur Finland Fresh helpt je extra te ontspannen. De kalmerende werking zorgt voor een twinkeling op de huid. Ervaar deze geur en waan je tijdens uw saunagang in een winters landschap.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Alpenkruiden 100ML

Sunspa
WTAlpenkruiden
€ 9,95
Opgiet Saunageur Alpenkruiden100ml Concentraat geeft de rust van een wijds gebergte. Ontspan en verfris, je komt als nieuw uit je sauna. Heerlijk om tot rust te komen na het leveren van een flinke inspanning. Geniet van deze saunageur tijdens het gebruik van je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Dennen 100ML

Sunspa
WTDennen500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Dennen 100ml Concentraat is een saunageur die je meeneemt naar het bos. Een krachtige, frisse geur die u diep inademt terwijl je geniet van uw saunagang. Je waant zich in een verfrissend, prachtig herfstbos en voelt je als herboren. Helpt het verbeteren van de weerstand. Optimaliseer jouw privésauna met een heerlijke saunageur.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lindebloesem 100ML

Sunspa
WTLindebloesem
€ 12,95
Opgiet Saunageur Lindebloesem 100ml Concentraat is een saunageur die de huid verzacht. Het geeft een gevoel van lente, een ontspringende natuur die als ‘vrouwelijk’ wordt getypeerd. De saunagang geeft je een bevrijdend gevoel. Geniet van deze natuurlijke geur in uw privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Alpenkruiden 500ML

Sunspa
WTAlpenkruiden500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Alpenkruiden500ml Concentraat geeft de rust van een wijds gebergte. Ontspan en verfris, je komt als nieuw uit je sauna. Heerlijk om tot rust te komen na het leveren van een flinke inspanning. Geniet van deze saunageur tijdens het gebruik van je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Hout 500ML

Sunspa
WTHout500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Hout 500ml Concentraat is zeer sterk. De ervaring van het zagen van vers hout in de natuur dringt door je hele lichaam tijdens je verblijf in de sauna. De sterke geur van zaagsel en hars creëren een heerlijk gevoel van ontspanning en rust. Terug naar de diepte van een warm bos. Geniet met deze saunageur extra van de saunagang in je...
Sauna Accessoires

Warm & Tender Hout 100ML

Sunspa
WTHout
€ 9,95
Opgiet Saunageur Hout 100ml Concentraat is zeer sterk. De ervaring van het zagen van vers hout in de natuur dringt door je hele lichaam tijdens je verblijf in de sauna. De sterke geur van zaagsel en hars creëren een heerlijk gevoel van ontspanning en rust. Terug naar de diepte van een warm bos. Geniet met deze saunageur extra van de saunagang in je...
Sauna Accessoires

Warm & Tender Finland 100ML

Sunspa
WTFinland
€ 9,95
Opgiet Saunageur Finland 100ml Concentraat is verfrissend en zo zuiver als witte sneeuw. De kenmerken van de saunageur Finland Fresh helpt je extra te ontspannen. De kalmerende werking zorgt voor een twinkeling op de huid. Ervaar deze geur en waan je tijdens uw saunagang in een winters landschap.  
Sauna Accessoires

Warm & Tender Jasmijn 500ML

Sunspa
WTJasmijn500ml
€ 16,95
Opgiet Saunageur Jasmijn 500ml Concentraat is teder en tastbaar. De passie en sfeer spatten van deze exotische geur. Stimuleert en verzacht de huid zodat je helemaal verfrist uit je privésauna komt. Creëer de exotische beleving bij je thuis.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lavendel 500ML

Sunspa
WTLavendel500ml
€ 16,95
Opgiet Saunageur Lavendel 500ml Concentraat is een zachte geur die helpt om je saunagang nog meer ontspannen te maken. Het biedt je de gedachte aan een zomers bezoek aan de Franse Zuidkust. Een fluwelen, kalmerende en kruidige beleving voor je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lindebloesem 500ML

Sunspa
WTLindebloesem500ml
€ 16,95
Opgiet Saunageur  Lindebloesem 500ml Concentraat is een saunageur die de huid verzacht. Het geeft een gevoel van lente, een ontspringende natuur die als ‘vrouwelijk’ wordt getypeerd. De saunagang geeft je een bevrijdend gevoel. Geniet van deze natuurlijke geur in uw privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lavendel 100ML

Sunspa
WTLavendel
€ 12,95
Opgiet Saunageur Lavendel 100ml Concentraat is een zachte geur die helpt om je saunagang nog meer ontspannen te maken. Het biedt je de gedachte aan een zomers bezoek aan de Franse Zuidkust. Een fluwelen, kalmerende en kruidige beleving voor je privésauna.
Item 1-24 van 30 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking