Kopen of Huren? Aan u de keus!

Aktie Test-huur: de nieuwste modellen! Nu vanaf 95,- euro per week!

Wij hebben ook de mogelijkheid om de nieuwste modellen test-ski`s, tijdens uw vakantie te testen! Dit ook nog eens tegen een redelijk tarief. Wij hebben onder andere testmodellen van Atomic, Elan en Rossignol.

Aktie Testski's te koop: de nieuwste modellen!

Wij hebben voor jou de nieuwste modellen test-ski`s van Elan op voorraad , de ski's zijn tijdens onze testreis naar solden 3 dagen gebruikt.

Moeten we nu huren of kopen is de vraag die ons vaak gesteld wordt.

Moeten we nu huren of kopen is vaak de vraag die ons gesteld wordt. Gaat u op wintersport dan kunt u het beste de materialen in Nederland huren. Het vakantiegevoel start hier en u kunt direct de sneeuw in zonder uren wachttijd op locatie. Bij ons krijgt u een persoonlijk advies met duidelijke uitleg en er is geen taalbarrière . Wij adviseren iedereen die vaker op wintersport gaat en voldoende budget heeft om in ieder geval zijn eigen skischoenen te kopen. De nieuwe skischoen wordt op maat geadviseerd/ gemaakt! Als de bij ons aangeschafte skischoenen toch nog niet helemaal goed zitten, dan kunnen deze vaak nog aangepast worden of wij nemen deze retour d.m.v. een waardebon minus de verhuurprijs.

Het voordeel van eigen ski`s en of snowboard is dat deze geheel naar uw eigen wensen en niveau geadviseerd wordt. U zult merken dat een goed geadviseerde ski/snowboard met veel meer plezier en vertrouwen door de sneeuw gaan.

Voor geregistreerde klanten is er altijd een vaste klanten voordeel van 8%. Dit kan helaas niet op aanbiedingen en bij inruil.

Door o.a. inruil hebben wij een enorme keuze in gebruikte ski's, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen voor zowel kinderen als volwassenen.

Met de kids Option heeft u de mogelijkheid om jaarlijks de ski`s en schoenen van uw kinderen tegen een van tevoren afgesproken prijs in te ruilen. Als u dit doet is kopen niet veel duurder dan huren!   Zie hiervoor de kids option. (Door het gebruiksverschil van snowboards hebben we geen kids option op snowboard materialen)

Klein Oostenrijk heeft voor u een zeer gevarieerd aanbod van huurmateriaal. Ons huurmateriaal is altijd van een hoge kwaliteit. Het wordt met de modernste apparatuur afgesteld en geslepen en altijd sneeuwklaar afgeleverd!

In onderstaande tabel vindt u onze vanaf prijzen:

Verhuurprijzen per week (10 dagen)

Huurmateriaal

Junior

Senior

Allround Ski v.a.

25,-

45,-

Sport Ski v.a.

x

65,-

Race Ski v.a.

x

95,-

Ski Schoenen v.a.

17,50

35,-

Ski Stokken v.a.

5,-

5,-

Snowboard v.a.

35,-

65,-

Snowboard Schoenen v.a.

25,-

35,-

Dakkoffer v.a.

 nvt.

nvt.

Allesdrager v.a.

 nvt.

nvt.

Sneeuwketting v.a.

 

15,-

 

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking