Alt Toppartner voor Wintersportfun Dé Skispecialist van Nederland Kopen of huren zonder risico! Wij hebben alles getest en weten waar we over praten. Unieke gebruikgarantie! De beste prijs/kwaliteit!

Welkom op de skibril specialist pagina van Klein Oostenrijk

Een belangrijke vraag is altijd: Wat is de juiste skibril voor mij

Het is goed om je te oriënteren op het web, probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat voor een skiër je bent. Je kan bijvoorbeeld kijken naar je karakter eigenschappen, ben je voorzichtig of zoek je juiste de uitdaging. Ga je skiën om lekker te ontspannen of ga je skiën om heel sportief bezig te zijn.

Om je op weg te helpen om de juiste skibril te vinden adviseren we je hier graag online en natuurlijk ook in de winkel van Klein Oostenrijk in Culemborg.

Belangrijk is om je niveau goed in te schatten een veel gebruikte indeling is: Beginner - Intermediate - Advanced - Expert

Wat ski je het liefst en een combinatie kan natuurlijk ook: All Mountain - Piste - Off Piste - Park - Race & Precision

Welke snelheid spreekt je het meest aan: Slow - Medium/Allday - Fast/Longturn - Super Fast/Aggressive Turns

Wil je een goed skibril advies gebruik dan onderstaand formulier of bel 0031652328574.

Wat is mijn niveau en wat bepaald mijn niveau

Als beginner tot intermediate skiër zal je je het prettigst voelen op een blauwe piste. Je skiet over het algemeen in een rustig tempo naar beneden en bent bezig om je skitechniek te verbeteren. 

Als intermediate tot advanced skiër zal je meer uitdaging zoeken en met een sneller tempo de blauwe rode piste skiën.

Als advanced skiër zal je goed gecontroleerd de blauwe en rode pisten skiën op een gemiddelde tot hoge snelheid. Je kan extra uitdaging zoeken in het off piste skiën of het freestyle skiën.

Als expert skiër ski je alle pisten tot en met zwart gecontroleerd. Je hebt een persoonlijke voorkeur voor snelheid / terrein en skicategorie.

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking