Onze Privacy Afspraak

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te kunnen beschermen plaatsen we deze notitie om uit te leggen hoe we met online informatie omgaan en de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het vergaren en gebruiken van uw informatie.

Om ervoor te zorgen dat deze notitie gemakkelijk te vinden is maken we hem beschikbaar via onze home pagina.

Wat voor Informatie verzamelen wij:

Deze notitie is van toepassing op alle informatie die verzameld wordt op of verstuurd wordt naar de New Klein Oostenrijk website. Op bepaalde pagina's kunt u artikelen bestellen, vragen stellen, en u registreren om dingen te ontvangen. De aard van de persoonlijke informatie die op deze pagina's wordt vergaard is:

  • Naam
  • Adres
  • Email-adres
  • Telefoonnummer
  • (etc.)

Op andere paginas kunt u informatie over andere mensen aan ons doorgeven. Bijvoorbeeld: indien u een online iets voor iemand anders bestelt en u wilt dat wij het direct aan hem/ haar toesturen, dan zult u de adresgegevens van die persoon aan ons doorgeven. In deze situatie vragen we naar de volgende soort gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Email-adres
  • Telefoonnummer
  • (etc.)

Hoe gaan we om met Informatie:

We gebruiken de informatie die u aan ons over uzelf verstrekt om een bestelling te plaatsen alleen om deze bestelling uit te voeren. Wij stellen deze informatie niet aan externe derde partijen beschikbaar tenzij dat noodzakelijk is om die bestelling uit te kunnen voeren.

We bieden cadeaubonnen aan waarmee u een artikel dat u bestelt voor iemand anders een persoonlijke noot kunt geven. Informatie die u aan ons verstrekt om ons in staat te stellen een cadeaubon te maken wordt alleen voor dat doel gebruikt, en wordt slechts aan de ontvanger van de betreffende cadeaubon openbaard.

We gebruiken uw return email adres om uw email te kunnen beantwoorden. Deze email adressen worden niet aan externe derde partijen bekend gemaakt.

U kunt zich bij onze website registreren als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen of informatie wilt krijgen over nieuwe producten of diensten.

We gebruiken niet-persoonsgebonden informatie om onze website beter te kunnen vormgeven en om te delen met adverteerders. Zo kunnen we bijvoorbeeld aan een adverteerder vertellen dat X personen een bepaald gebied van onze site bezocht hebben of dat Y mannen en Z vrouwen ons registratieformulier hebben ingevuld. We zullen in een dergelijk geval niets bekend maken dat kan worden gebruikt om individuele personen te kunnen herleiden.

Tot slot verklaren we dat we persoonlijk indentificeerbare informatie die online tot ons is gekomen nooit zullen gebruiken op andere wijze dan hierboven beschreven zonder u in de gelegenheid te stellen uw toestemming in te trekken of anderszins dergelijk niet-gerelateerd gebruik te verbieden.

Onze Afspraak over Gegevensbeveiliging:

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, data integriteit te kunnen waarborgen en te zorgen voor correct gebruik van gegevens beschikken we over gepaste fysieke, electronische en beheer procedures om de informatie die we online vergaren veilig te stellen en te bewaken.

Hoe kunt u uw Gegevens Inzien of Bewerken:

U hebt toegang tot al uw persoonlijke gegevens die wij online verzamelen door in te loggen en "mijn account" aan te klikken in bovenstaand menu. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te kunnen beschermen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen:

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over ons privacy beleid dan kunt u een email sturen aan info@kleinoostenrijk.nl

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking