Sauna Accessoires

Sauna's de beste modellen staan hier en in de showroom van Klein Oostenrijk

Voor meer sauna informatie: klik je hier

Sauna Accessoires

Warm & Tender Verstuiver Dennen 150ml

Sunspa
WTSprayDennen150ml
€ 16,95
Dennen: de geur van dennen is die van zuiver hout en de frisheid van een geurend bos. Droom weg in uw sauna terwijl u het idee heeft een prachtige boswandeling te maken. De dennengeur heeft een krachtige, zuiverende werking.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Verstuiver Jasmijn 150ml

Sunspa
WTSprayJasmijn150ml
€ 16,95
Jasmijn: een tedere, zuivere, natuurlijke geur, dat is Jasmijn. Kiest u ook voor de licht zoete beleving van een bloeiende boomgaard in het voorjaar. Een van de aanraders voor in uw infraroodsauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Verstuiver Lavendel 150ml

Sunspa
WTSprayLavendel150ml
€ 16,95
Lavendel: deze geur brengt u aan de Franse Zuidkust, werkt kalmerend en is zeer kruidig. Erg populair voor het maken van de optimale geursensatie in uw eigen infraroodsauna. Fluweel zacht en huidstrelend.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Jasmijn 100ML

Sunspa
WTJasmijn
€ 12,95
Opgiet Saunageur Jasmijn 100ml Concentraat is teder en tastbaar. De passie en sfeer spatten van deze exotische geur. Stimuleert en verzacht de huid zodat je helemaal verfrist uit je privésauna komt. Creëer de exotische beleving bij je thuis.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Alpenkruiden 100ML

Sunspa
WTAlpenkruiden
€ 9,95
Opgiet Saunageur Alpenkruiden100ml Concentraat geeft de rust van een wijds gebergte. Ontspan en verfris, je komt als nieuw uit je sauna. Heerlijk om tot rust te komen na het leveren van een flinke inspanning. Geniet van deze saunageur tijdens het gebruik van je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Finland 100ML

Sunspa
WTFinland500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Finland 500ml Concentraat is verfrissend en zo zuiver als witte sneeuw. De kenmerken van de saunageur Finland Fresh helpt je extra te ontspannen. De kalmerende werking zorgt voor een twinkeling op de huid. Ervaar deze geur en waan je tijdens uw saunagang in een winters landschap.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Alpenkruiden 500ML

Sunspa
WTAlpenkruiden500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Alpenkruiden500ml Concentraat geeft de rust van een wijds gebergte. Ontspan en verfris, je komt als nieuw uit je sauna. Heerlijk om tot rust te komen na het leveren van een flinke inspanning. Geniet van deze saunageur tijdens het gebruik van je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Hout 500ML

Sunspa
WTHout500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Hout 500ml Concentraat is zeer sterk. De ervaring van het zagen van vers hout in de natuur dringt door je hele lichaam tijdens je verblijf in de sauna. De sterke geur van zaagsel en hars creëren een heerlijk gevoel van ontspanning en rust. Terug naar de diepte van een warm bos. Geniet met deze saunageur extra van de saunagang in je...
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lindebloesem 100ML

Sunspa
WTLindebloesem
€ 12,95
Opgiet Saunageur Lindebloesem 100ml Concentraat is een saunageur die de huid verzacht. Het geeft een gevoel van lente, een ontspringende natuur die als ‘vrouwelijk’ wordt getypeerd. De saunagang geeft je een bevrijdend gevoel. Geniet van deze natuurlijke geur in uw privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Dennen 100ML

Sunspa
WTDennen500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Dennen 100ml Concentraat is een saunageur die je meeneemt naar het bos. Een krachtige, frisse geur die u diep inademt terwijl je geniet van uw saunagang. Je waant zich in een verfrissend, prachtig herfstbos en voelt je als herboren. Helpt het verbeteren van de weerstand. Optimaliseer jouw privésauna met een heerlijke saunageur.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Jasmijn 500ML

Sunspa
WTJasmijn500ml
€ 16,95
Opgiet Saunageur Jasmijn 500ml Concentraat is teder en tastbaar. De passie en sfeer spatten van deze exotische geur. Stimuleert en verzacht de huid zodat je helemaal verfrist uit je privésauna komt. Creëer de exotische beleving bij je thuis.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Finland 100ML

Sunspa
WTFinland
€ 9,95
Opgiet Saunageur Finland 100ml Concentraat is verfrissend en zo zuiver als witte sneeuw. De kenmerken van de saunageur Finland Fresh helpt je extra te ontspannen. De kalmerende werking zorgt voor een twinkeling op de huid. Ervaar deze geur en waan je tijdens uw saunagang in een winters landschap.  
Sauna Accessoires

Warm & Tender Hout 100ML

Sunspa
WTHout
€ 9,95
Opgiet Saunageur Hout 100ml Concentraat is zeer sterk. De ervaring van het zagen van vers hout in de natuur dringt door je hele lichaam tijdens je verblijf in de sauna. De sterke geur van zaagsel en hars creëren een heerlijk gevoel van ontspanning en rust. Terug naar de diepte van een warm bos. Geniet met deze saunageur extra van de saunagang in je...
Sauna Accessoires

Warm & Tender Eucalyptus 500ML

Sunspa
WTEucalyptus500ml
€ 19,95
Opgiet Saunageur Eucalyptus 500ml Concentraat is de meest bekende, twinkelende, frisse geur. Helder en zuiver wat zorgt voor een frisse ademhaling. Een heerlijke geur voor je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lindebloesem 500ML

Sunspa
WTLindebloesem500ml
€ 16,95
Opgiet Saunageur  Lindebloesem 500ml Concentraat is een saunageur die de huid verzacht. Het geeft een gevoel van lente, een ontspringende natuur die als ‘vrouwelijk’ wordt getypeerd. De saunagang geeft je een bevrijdend gevoel. Geniet van deze natuurlijke geur in uw privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lavendel 500ML

Sunspa
WTLavendel500ml
€ 16,95
Opgiet Saunageur Lavendel 500ml Concentraat is een zachte geur die helpt om je saunagang nog meer ontspannen te maken. Het biedt je de gedachte aan een zomers bezoek aan de Franse Zuidkust. Een fluwelen, kalmerende en kruidige beleving voor je privésauna.
Sauna Accessoires

Warm & Tender Lavendel 100ML

Sunspa
WTLavendel
€ 12,95
Opgiet Saunageur Lavendel 100ml Concentraat is een zachte geur die helpt om je saunagang nog meer ontspannen te maken. Het biedt je de gedachte aan een zomers bezoek aan de Franse Zuidkust. Een fluwelen, kalmerende en kruidige beleving voor je privésauna.
Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Filteren op

Price
Manufacturers
Filter
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking