Bij Klein Oostenrijk de beste sauna deals!

 

Welkom bij  wellness

Tijdens de wintersport nemen we vaak na het skiën de tijd om even na te genieten en te relaxen in de sauna. Je spieren herstellen van een dag intensieve beweging en ook het brein maakt even een pas op de plaats. Zo begin je de volgende dag weer fit en monter.

De druk van het dagelijkse leven is vaak vele malen groter dan de inspanningen tijdens de wintersport. Juist daar ligt een enorme uitdaging om naast het werk, zorg voor de kinderen, sporten, huishouden, hobby's etc. tijd te vinden om alles even naast je neer te leggen.

Zoals iedereen wel heeft ervaren hoort stress bij het leven, maar het is wel belangrijk dat het niet de overhand neemt. En is het dus heel belangrijk om regelmatig te ontspannen. Hierdoor kan het lichaam zich herstellen van de (in)spanningen en komt ook je geest tot rust. Het resultaat is dat je creatieve vermogen groter wordt, je gedachten positiever en je de druk van de alledaagse dingen weer beter aankunt. Een ander groot voordeel is dat je afweersysteem en spijsvertering beter werken, waardoor je minder snel ziek wordt.

Kortom: we moeten regelmatig ontspannen om gezond en gelukkig te blijven!

Top kwaliteit in de hoek

Mensen zijn de meest sociale wezens op onze planeet. Sociale connecties zijn heel belangrijk voor onze emotionele en fysieke gezondheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat vriendschappen grote invloed heeft op ons geluk en de kwaliteit van ons leven.

Zoek je graag de gezelligheid op, kies dan voor een model waarin je ook samen met partner of vrienden kunt genieten.

Deze hoek infrarood cabine heeft alles in huis om samen tijd in door te brengen.

De Dimbare Quartz-stralers met 3 instelbare zones, die je onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken, of allen tegelijk, zijn helemaal in te stellen naar jouw wensen. Dit is extra prettig als je met meerdere personen in de cabine zit.

Wil je vooral lekker Relaxen

Bedoelt voor: Relaxen, Transpireren, Detoxen (afvoer van antistoffen)

Wil je vooral lekker je Weerstand verhogen

Bedoelt voor: Acne, Psoriasis, huidaandoeningen, Slechte doorbloeding, Slechte weerstand, Vaak verkouden

Zoek je vooral Verlichting van pijn en ongemak

Bedoelt voor: Spieren & gewrichtspijn, Slechte doorbloeding, Reumatisch & Fibromyalgie problematiek

QUARTZ-STRALERS

Quartz stralers zijn de meest effectieve A-B-C infrarood stralers op de markt. De ruim 20cm grotere stralers geven zowel korte-, midden- als lange golf (ook wel fullspectrum genoemd). Dit is veel effectiever dan standaard cabines met halogeenstralers, waarbij een een rood filter voor de ‘infrarood gloed’ zorgt.

Het voordeel van Quartz stralers:

  • Werkt tot 60% beter dan een halogeenstralers
  • Volledig veilig en minder hoge oppervlakte temperatuur
  • Zeer korte opwarmtijd: Direct te gebruiken
  • Meest zuivere vorm van A-B-C Infrarood

Calorieën
Een gemiddeld persoon verliest tijdens een half uur durende infraroodsessie ongeveer 500 ml vocht. En daarbij worden een 300 tot 800 kcal verbruikt. Dit kan u vergelijken met een uur joggen. Een Infra4Health Infraroodsessie met regelmaat gaat er voor zorgen dat u dus ook gewichtsverlies en vetverbranding genereert.

Hardlopen is erg goed voor de conditie en om het gewicht op pijl te houden. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Die persoon moet een andere manier vinden om in vorm te blijven. Een Infra4Health Infraroodsessie is een goed alternatief voor een cardiovasculaire training.

KLEUR-THERAPIE

Onze cabines zijn uitgerust met professionele kleurentherapie. Deze is verwerkt in het plafond en is met een afstandsbediening te bedienen. Achter de rugleuning(en) zijn nog extra ledstrips verwerkt die de kleurentherapie versterken.

Rood In de kleurentherapie heeft rood een positieve werking op je vitaliteit, lichaamskracht, seksualiteit, wilskracht en waakzaamheid. De kleur wordt gebruikt tegen: bloedarmoede, moeheid, impotentie en een lage bloeddruk.

Oranje In de kleurentherapie reguleert het de bloedsomloop en de stofwisseling. De kleur leidt tot vrolijkheid en geluk en wordt vaak gebruikt tegen depressies, nier en longafwijkingen als astma.

Geel In de kleurentherapie heeft geel invloed op ons intellect en beoordelingsvermogen. Het stimuleert de geest en de concentratie. Geel wordt vaak toegepast bij reuma en artritis.

Groen In de kleurentherapie is groen een geneeskrachtige kleur en zorgt voor evenwicht in het lichaam. Rust, natuur, geluk, reinheid, harmonie.

Blauw In de kleurentherapie is de kleur rustgevend en helpt het tegen slapeloosheid. Het wordt gebruikt bij de behandeling van astma, stress, migraine, hoofdpijn en bevordert de communicatieve vaardigheden.

Paars In de kleurentherapie is het de kleur van waardigheid, eer, zelfrespect en hoop en wordt het gebruikt voor meer energie en om het zenuwstelsel in balans te brengen.

Magenta In de kleurentherapie heeft magenta betrekking op spiritualiteit, meditatie en ontspanning. De kleur wordt vaak ingezet om patronen te doorbreken.

Wit vormt de basis van kleurentherapie en bevat alle kleuren van het lichtspectrum, dus ook een fractie blauw licht. Blauw licht stuurt het beste de biologische klok aan.

*Let op: kleurentherapie is geen vervanging van reguliere medische behandeling.

DAGLICHT THERAPIE

Zonder licht zou leven niet mogelijk zijn. We hebben licht nodig om ons te kunnen oriënteren, voortbewegen, kunnen waarnemen, etc. Licht beïnvloedt ook allerlei belangrijke lichaamsprocessen en zorgt ervoor dat een goed dag/nacht ritme gehandhaafd blijft.

Vooral in de winter krijgt het menselijk lichaam een tekort aan vitamine D. De oorzaak daarvan is een tekort aan zonlicht, daglicht. In de Infra4health cabines zit standaard een daglicht therapie lamp. Deze is gemakkelijk in te stellen en met de kleurtherapie zeer krachtig en goed tegen de winterdip.

Lichttherapie kan positief bijdragen aan je biologische klok, bij een verstoort dag/nacht ritme, een tekort aan vitamine D, vermindering van nadelige effecten van een winterdepressie, de nadelige effecten van een jetlag ...

*Let op: deze vorm van lichttherapie is geen vervanging van reguliere medische behandeling

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking