Alt Toppartner voor Wintersportfun Dé Skispecialist van Nederland Top Ski en snowboardlessen! Wij zijn goed opgeleid en weten waar we over praten. Unieke tevredenheidsgarantie! De beste prijs/kwaliteit!

Let op!

Lessen boek je vanaf 5 juni '24 online!

In het boeking systeem vind je het aanbod van lessen en cursussen.

Je kunt hierin zelf al je lessen boeken en beheren. Heb je al eerder bij ons gelest dan hebben we je via de mail je inlog gegevens gestuurd.  Mail: skibook@kleinoostenrijk.nl

LINK: ONLINE BOEKING

Een Kennismakingsles is bedoeld om je kennis te laten maken met het skieén of snowboarden op de indoor piste en deze boek je onder Flexlessen.

Cursussen zijn lessen op vaste dagen en tijden. De lessen van deze cursus zijn wat voordeliger dan de vrij in te boeken lessen. Voor de duur van de cursus is een vaste leraar ingeroosterd. Is er geen cursus mogelijk kijk dan bij flexlessen!

Flexlessen zijn vrij in te boeken lessen die u tot 48 uur van tevoren kan verplaatsen.

Ski Privélessen (link hoe te boeken) zijn vrij in te boeken lessen die u tot 48 uur van tevoren kan verplaatsen. In onze 1/2 ski privéles is de piste met 1 of 2 personen 3x 10 minuten voor je alleen of samen. De overige 3x 10 minuten is beschikbaar voor andere cursisten. Wil je het gehele uur ter beschikking hebben boek dan 2x de 1/2 privéles in hetzelfde uur. De les is inclusief materiaal, piste toegang en leraar. (voor privélessen geldt een maximum van 4 personen in 2 boekingen van 3x 10 minuten) 

Snowboard Privélessen zijn vrij in te boeken lessen die u tot 48 uur van tevoren kan verplaatsen. In onze 1/2 ski privéles is de piste met 1 persoon helemaal 3x 10 minuten voor je alleen. De overige 3x 10 minuten is beschikbaar voor andere cursisten. Wil je het gehele uur ter beschikking hebben boek dan 2x de 1/2 privéles in hetzelfde uur. De les is inclusief materiaal, piste toegang en leraar. (voor privélessen geldt een maximum van 2 personen in 2 boekingen van 3x 10 minuten)  

LINK: ONLINE BOEKING

Kinderen van 3 tot 7 jaar boek je onder cursus aanbiedingen en selecteer hier kindercursus.

De Kinderen (jeugd) van 8 jaar en ouder kunnen zowel onder Kindercursussen als in de (Volwassen) Cursussen geboekt worden. 

De Kindercursussen De kindercursussen (8 tot +/- 13 jaar) vinden plaats op de woensdagmiddag en donderdagmiddag.

Voor de allerkleinsten van 3 tot 7 jaar  zijn de lessen op zondagochtend.

Wacht niet te lang met boeken, vol = vol

Tot snel! 

Team Klein Oostenrijk

Skiles en Snowboardles 

SKi- en Snowboardschool "Ski-Sportief" bij "Klein Oostenrijk"

- Je vermijdt drukke skiklassen in de winstersportgebieden.

- Het is goedkoper dan in de wintersportgebieden.

- Je verbetert je techniek.

- Je traint je spieren.

- Het is leuk om alvast op de ski’s of een snowboard te staan.

- Je hebt al een stuk voorpret.

Ongeacht je leeftijd, voor zowel kinderen en volwassenen, gaan wij jou alle fijne kneepjes van het skiën (aan)leren op onze indoorrollerbaan. Dit doen wij met een speciaal ontwikkeld leerplan onder begeleiding van gediplomeerde skileraren. Ook al neem je deel aan een groepsles jij als individu staat bij ons centraal. Je kunt je op je eigen tempo en niveau ontwikkelen. Door je de juiste skitechniek aan te leren of te verbeteren ervaar je steeds meer controle en groeit je prestatie en zelfvertrouwen.

Nu ook speciale kindercursussen! 

lessen overzicht en boeken

informatie proeflessen

informatie kindercusussen

informatie kinderfeestjes

scholen, groepen en bedrijfsuitjes

huisregels en voorwaarden

Wil je maximaal genieten tijdens de wintersport, je conditie en techniek op peil houden? Zet dan de ski- snowboardtraining in je agenda. Daarnaast is het erg leuk om te doen met je partner, vrienden of het hele gezin. Heb je interesse? Kom dan vrijblijvend een keertje langs of boek online.

*Een introductieles is eenmalig af te spreken, bedoelt voor nieuwe klanten.
Deze proefles is om kennis te maken met het skiën of snowboarden op onze indoorbaan. 

De voordelen van onze indoorskibaan

De voordelen van onze indoorskibaan:

Professionele ski en snowboard leraren

Bij de baan is een spiegel waarin je je verrichtingen kunt zien en evt. kunt corrigeren.

De skileraar staat vlak voor je en geeft zowel groeps- als individuele instructies waardoor iedereen zich op zijn of haar niveau kan ontwikkelen.

De hellinghoek en de snelheid kan worden aangepast.

Door de eindeloze afdaling heb je veel tijd om je te concentreren op je techniek.

Onze manier van lesgeven is geschikt voor zowel de beginnende als de (ver) gevorderde skiër en snowboarder.

Tijdens onze lessen wordt ook aandacht besteed aan rem- en val(snowboard) techniek

Al na een aantal lessen heb je de grondbeginselen onder de knie.

Mensen met angst kunnen deze overwinnen door persoonlijke begeleiding en instructies.

Door een goede voorbereiding en training van je spieren ben je minder gevoelig voor blessures tijdens de wintersport. Bovendien breng je je (ski) conditie op peil. Volgens onderzoek hebben mensen die zich op deze manier voorbereiden op de wintersport 75% minder kans op een blessure, en dat is natuurlijk een goed gevoel.

Door de consumentenbond getest als beste methode.

Geen last van regen, kou en wind.

Steeds meer ouders kiezen voor hun kinderen voor indoorskilessen. De voordelen zijn de instructies in eigen taal, de persoonlijke begeleiding en een leuke voorbereiding op de gezinsvakantie. De meest ideale leeftijd voor het skiën op een indoorskibaan ligt rond de 5 jaar. Is uw kind jonger dan kunnen wij dat het beste beoordelen tijdens een proefles.

Ski- en Snowboardlessen

De leraren zijn opgeleid volgens een speciaal ontwikkeld leerplan. Volgens dit leerplan wordt door elke leraar lesgegeven en alle vorderingen van de cursisten bijgehouden. Mocht je eigen leraar onverhoopt een keer afwezig zijn dan kan een andere leraar het naadloos overnemen.

We hebben een geweldig team van ski- en snowboard leraren die vol enthousiasme en expertise de lessen verzorgen. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht je leeftijd (jong of al wat ouder), de echte beginner maar ook de (ver)gevorderde leert nog iedere les bij.

Draag sportieve lekker zittende kleding bij voorkeur met lange mouw en broekspijp. Snowboarders zijn gebaat bij het dragen van een snowboardbroek aangezien je als snowboarder zittend op de baan je bindingen vast doet. Het dragen van een helm tijdens de skiles is voor iedereen aan te raden, voor kinderen tot en met 16 jaar is het dragen van een helm verplicht.
Snowboarders dragen ongeacht leeftijd en niveau altijd een helm plus aanvullende bescherming, zoals knie- & polsprotectie.

Ski Sportief

Onze indoorskibaan is een lopende band bekleed met kunsttapijt. Doordat de lopende band onder je door naar boven glijdt, ski/snowboard je voor je gevoel naar beneden op een "eindeloze" afdaling. De baan is variabel qua hellingshoek en snelheid.
Voor vragen of meer informatie zie onze site of mail naar info@kleinoostenrijk.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Menno Wijers  De roots van Ski Sportief gaan inmiddels ruim 35 jaar terug. Menno Wijers startte destijds een eigen skischool Ski Sportief in Utrecht. In 2011 zijn wij, Ski Sportief en Klein Oostenrijk, een samenwerkingsverband aangegaan. Nu staat Menno alweer 12 jaar aan het hoofd van de skibaan in Culemborg en daar zijn wij heel trots op!

Menno traint de leraren volgens een speciaal ontwikkeld leerplan. Volgens dit leerplan wordt door elke leraar lesgegeven en alle vorderingen van de cursisten bijgehouden. Mocht je eigen leraar onverhoopt een keer afwezig zijn dan kan een andere leraar het naadloos overnemen.

Naast Menno hebben we een geweldig team van ski- en snowboard leraren die vol enthousiasme en expertise de lessen verzorgen. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht je leeftijd (jong of al wat ouder), de echte beginner maar ook de (ver)gevorderde leert nog iedere les bij.

Volgens hoofdtrainer Menno Wijers valt er altijd nog wat te leren!

Prijslijst seizoen 2024 - 2025

Ski trainingsgroep tot 6 personen                    Snowboard trainingsgroep tot 4 personen

Introductieles*

35,-

Introductieles*

45,-

Losse les

35.-

Losse les

45,-

Cursus 5 lessen vanaf

157,50

Cursus 4 lessen vanaf

165,-

Cursus 10 lessen Okt/Dec

325,-

Cursus 4 lessen flexibel te boeken

180,-

Cursus 7 lessen flexibel te boeken

245,-

Prive les p.u. (max. tot 4 personen) 

180,-

Prive les p.u. (max. tot 2 personen)

180,-

Kindercursussen 

info

 

 

Kinderfeestje 

info

Scholen, groepen, bedrijfsuitjes

infoProduct toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking