Alt Toppartner voor Wintersportfun Dé Skischoen specialist Kopen of huren zonder risico! Wij hebben alles getest en weten waar we over praten. Unieke gebruikgarantie! De beste prijs/kwaliteit!

Welkom op de snowboardschoen specialist pagina van Klein Oostenrijk

Een belangrijke vraag is altijd: Wat is de juiste snowboard schoen voor mij

Het is goed om je te oriënteren op het web, probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat voor een snowboarder je bent. Je kan bijvoorbeeld kijken naar je karakter eigenschappen, ben je voorzichtig of zoek je juiste de uitdaging. Ga je snowboarden om lekker te ontspannen of ga je snowboarden om heel sportief bezig te zijn.

Om je op weg te helpen om de juiste snowboardschoen maat en model te vinden adviseren we je hier graag online en natuurlijk ook in de winkel van Klein Oostenrijk in Culemborg.

Belangrijk is om je niveau goed in te schatten een veel gebruikte indeling is: Beginner - Intermediate - Advanced - Expert De echte beginner kan starten met snowboardschoenen met een lage flexwaarde alhoewel dit ook afhankelijk is van je gewicht en lengte. Ben je redelijk sportief start dan wel met een wat hogere flexwaarde omdat je anders vrij snel tekort komt aan druk overbrenging naar het snowboard.  

Wat board je het liefst en een combinatie kan natuurlijk ook: All Mountain - Piste - Off Piste - Park - Race & Precision

Welke snelheid spreekt je het meest aan: Slow - Medium/Allday - Fast/Longturn - Super Fast/Aggressive Turns

Om tot een juiste keuze van de snowboardschoenen te komen is je eigen lengte en je gewicht van belang in samenhang met de bovenstaande variabelen. Wil je een goed snowboardschoen advies gebruik dan onderstaand formulier of bel 0031652328574. 

Klein Oostenrijk is al ruim 30 jaar "De Wintersport Specialist" op het gebied van ski's en snowboards.

En is Klein Oostenrijk tevens de expert op het gebied van snowboardschoenen. Door het volgen van de ontwikkelingen van materialen, deelname aan opleidingen en clinnics, een groots assortiment waarin aandacht is besteed aan alle mogelijke pasvormen en daar waar nodig gebruik te maken van bootfitting, zal er altijd een passende snowboardschoen gevonden worden.

Nieuw is de 3D scan welke nog beter inzicht geeft in structuur van de voet, de stand van de enkel en het onderbeen.

Klein Oostenrijk biedt de unieke mogelijkheid om tijdens een proefles op de indoorrollerbaan je nieuwe snowboardschoenen uit te proberen. Dit is onder begeleiding van onze leraren waardoor er ook aandacht wordt besteed aan de houding en het aansturen van je snowboard.  Meer informatie skischool.

.

Inlegzolen zorgen voor stabilisatie van de enkel wat resulteert in een betere voorwaartse beweging van het scheenbeen en de knie. Veel klachten kunnen met de juiste inlegzool voorkomen of opgelost worden en dit geldt niet alleen voor ski en snowboardschoenen maar ook voor wandelschoenen sportschoenen en schoenen voor dagelijks gebruik. De 3D scanner en onze deskundige medewerkers zorgen voor een passend advies. 

Door ervaring en regelmatige scholing door de beste snowboardschoenspecialisten van over de hele wereld zijn de medewerkers van Klein Oostenrijk de snowboardschoen experts en willen je graag laten ervaren wat de skischoen voor je kan doen. 

Want immers is de snowboardschoen de verbinding en de kracht overbrenging van jou naar het snowboard en is daarmee de belangrijkste schakel tot een optimale ervaring en succes! 

Minder klachten door speciale zooltjes Door een goede drukverdeling van de voetzool wordt de puntbelasting duidelijk minder. Met de nieuwe 3D scan kan dit duidelijk zichtbaar gemaakt worden. Er ontstaat dan ook een goed beeld om advies te ontvangen voor de juiste steun zooltjes.

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking