Betalen & Verzenden

In de webshop van Klein Oostenrijk kunt u via onze betaalpartner pay.nl gebruik maken van de volgende betalingsmethoden:

  • Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Met telebankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
  • Creditcard (Visa, MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
  • Mister Cash. Deze betaalmethode is beschikbaar voor onze Belgische klanten.

Pay.nl is een online betaalplatform dat zorgt voor een juiste en veilige afronding van uw betaling. Deze naam verschijnt op het moment dat u de betaling uitvoert met de door u gekozen betaalmethode. Pay.nl is de zogenaamde internet-kassa waar onze webshop gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken de betalingen. Pay.nl is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van Mastercard en Visa, staan onder toezicht van De Nederlandse Bank en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van al uw betalingen.

3D-Secure

De 3-D Secure technologie bestaat uit de programma’s Verified by Visa en MasterCard® SecureCode™. 3-D Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt. Alleen u als rechtmatige eigenaar kan dan een internetbetaling met uw creditcard doen.

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking