Informatie blog

Nu extra afhaalkorting bij SUPERSALE

Profiteer nu bij Klein Oostenrijk tijdens de SUPERSALE van 21% extra afhaalkorting!

Read more
blogski
0 comments
429 views

Instepbinding Nidecker in de schijnwerper

Instepbinding Nidecker in de schijnwerper

Read more
blogski
0 comments
532 views

Testreis met Klein Oostenrijk super geslaagd

Na een goede reis en een warm welkom in het Neue Post Hotel, was iedereen enthousiast over wat hen te wachten stond.

Read more
blogski
0 comments
838 views

VEEL SNEEUW EN WIJ GAAN TESTEN !!!

Wij zijn vanaf zaterdagmiddag 4 november vanaf 12:00 onderweg naar het mooie Sölden om 3 dagen de nieuwste ski's en snowboards te testen. Onze winkel is daarom gesloten tot en met 7 november. Maar niet getreurd voor het beste advies en al het nieuws zijn we er weer op 8 november vanaf 10.00 uur.  Team Klein Oostenrijk

Read more
blogski
0 comments
348 views

TESTREIS WINTEROPENING 2023

Dit jaar is de KO Winteropening 2023 Testreis Sölden van 4 t/m 7 november. Klein Oostenrijk organiseert deze reis al enige jaren met veel succes en de reactie die veel gehoord wordt bij zowel ski's als snowboards "Ik wist niet dat de verschillen zo groot zijn tussen de modellen en merken" 

Read more
blogski
0 comments
1474 views

Winkel open in de zomer

Welkom bij de Winkel van Klein Oostenrijk - uw shop voor alles wat u nodig heeft om eropuit te gaan en te genieten van het buitenleven. Van mountainbikes tot sauna's, van wandelschoenen tot zonnebrillen, we hebben alle spullen die je nodig hebt – en meer! En deze zomer hebben we nog meer artikelen aan onze selectie toegevoegd: fietshelmen, bike accessoires... en chique nieuwe Red Bull-zonnebrillen die elke look afmaken. Of je nu een knus verblijf in een hut in de Oostenrijkse bergen plant of gewoon je fiets pakt en de wereld in gaat, Kom daarom nu langs bij Klein Oostenrijk en verwen jezelf met stevige schoenen, trendy bril of laat je informeren over de infra rood sauna's van topmerken! de Winkel Klein Oostenrijk heeft alle tools die je nodig hebt.

Read more
blogski
317 views

De Winteropening 2022

Dit jaar is de KO Winteropening 2022 Testreis Sölden van 5 tot 8 november. Klein Oostenrijk organiseert deze reis al enige jaren met veel succes en de reactie die veel gehoord wordt bij zowel ski's als snowboards "Ik wist niet dat de verschillen zo groot zijn tussen de modellen en merken" 

Read more
blogski
0 comments
838 views

Elan Voyager Opvouwbare Ski getest

Elan Voyager Opvouwbaar Sterk en met zeer goede ski eigenschappen

Read more
blogski
0 comments
1646 views

Wintersport 2021 2022 Oostenrijk

Wintersport Oostenrijk en de definitieve maatregelen winterseizoen 2021 2022. Voor het gebruik van skiliften dien je een 3-G-bewijs te laten zien. Dit wordt gecontroleerd bij de verkoop van de skipassen aan de kassa. Iedereen is verplicht een FFP2-mondkapje te dragen in gesloten skiliften. Er geldt geen capaciteitsbeperking voor skiliften. Zo willen ze voorkomen dat er te lange rijen voor de lift ontstaan. Berghutten en restaurants zijn toegankelijk op vertoon van een 3-G-bewijs.

Read more
blogski
0 comments
995 views

Word Member KOsnowfun Klein Oostenrijk

Meer wintersport plezier en voordeel als KOsnowfun member!

Read more
blogski
0 comments
978 views
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking