NIDECKER brengt SUPERMATIC snowboardbinding.

Ontdek de revolutionaire Nidecker Supermatic! Na vier jaar van onderzoek en ontwikkeling is deze baanbrekende binding eindelijk op de markt. Met een unieke combinatie van een strap- en easy-entry binding is dit de ultieme binding voor snowboarders. Het beste van beide werelden, zonder gedoe. Het grote verschil? Geen extra handelingen nodig om de binding te vergrendelen, en bij slechte omstandigheden kan de binding worden gebruikt als een traditionele strap binding. Eenmaal ingestapt, zorgt het 3-traps mechanisme ervoor dat je altijd stevig vastzit. Met een eenvoudige hendelbeweging kun je gemakkelijk uitstappen en de binding aanpassen aan elke schoenmaat. Een baanbreker in de snowboardwereld?

DETAILS

De lichtgewicht baseplate is gemaakt van kunststof, versterkt met nylondraad voor extra stevigheid. Het kunststof zorgt ook voor demping in de baseplate, terwijl de Rockered vorm zorgt voor natuurlijke beweging van het snowboard onder de binding.

De Nylon Asym Hadron-Hiback is een hoogwaardige, lichtgewicht highback die gemakkelijk naar achteren kan worden geklapt voor snelle instap. De Highbacks zijn voorzien van EVA padding om de druk op de benen te verminderen en comfortabel te kunnen snowboarden.

De Reclining Hiback is het snelste instapmechanisme van Nidecker tot nu toe. Deze kan volledig worden uitgeklapt, waardoor je een ruime en gemakkelijke instap hebt in de binding.

COMFORT

De Exo-frame strap is gemaakt van geïnjecteerd kunststof met een open honingraatstructuur. Naast het web heeft de strap een extra enkelstrap voor extra stevigheid, met een gekruiste strap naar de teenstrap. De teenstrap staat los van het Exo-Frame, waardoor sneeuwophoping verleden tijd is.

De binding is uitgerust met Bankbeds, EVA footbeds met een hoek van 2.5° voor een betere pasvorm, meer ondersteuning en een betere energieoverdracht.

De Slip-N-Grip plate vermindert wrijving tussen de zool van het snowboard en de binding, waardoor in- en uitschuiven gemakkelijker wordt, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

GEBRUIK

Klap de highback naar achteren en de strap beweegt van je af. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap en uitstap van de snowboard boots.

De heelcup roller vermindert wrijving en begeleidt de hak van de snowboardboot in de binding. Hierdoor wordt de hak van de boot beschermd en wordt het instappen nog gemakkelijker.

Het hielpedaal zorgt ervoor dat de highback, de straps en het sluitsysteem automatisch sluiten. Het mechanisme verwijdert zichzelf van sneeuwophoping en heeft vergrendelpunten voor extra veiligheid tijdens het snowboarden.

De release lever is jouw ticket naar een gemakkelijke uitstap uit de binding. Druk op de release lever om het systeem te ontgrendelen en je snowboard boot uit de binding te halen.

Met locking slap ratches kun je je favoriete strap-stand vergrendelen, zodat je alleen nog maar hoeft in te stappen en te gaan!

Related products

Snowboardbindingen

Nidecker Supermatic Black 2024

Nidecker
N.24.BNM.SPM.BK
€ 449,95
Nidecker Supermatic Black - ExoFrame PowerStrapDe Nidecker Supermatic binding combineert strap met easy- entry bindingen.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking