Testreis met Klein Oostenrijk super geslaagd

We keken al weken reikhalzend uit naar de Testreis in Sölden. Met ons team en een grote groep klanten stonden we te popelen om de nieuwste ski's en snowboards van de beste merken ter wereld uit te proberen.

Na een goede reis en een warm welkom in het Neue Post Hotel, was iedereen enthousiast over wat hen te wachten stond. Eenmaal in het Testcentrum splitsten we ons op in twee groepen, Skiers die o.a. ski's van de merken Elan, Rossignol, Head, Stockli en Volkl uitprobeerde, terwijl de groep Snowboards enthousiast de boards van o.a. Jones, Nitro en Nidecker testte.

De dagen ging snel voorbij, we genoten van de poederige versheid van vers gevallen sneeuw terwijl we over de pistes vlogen. Iedereen zocht de mogelijkheden/ grenzen op die het materiaal te bieden had.

Bij het vallen van de avond kwam iedereen weer samen in het Hotel de Neue Post waar iedereen tijdens het diner verhalen uitwisselde over de ervaringen van de dag. Zoals vaak bij dit soort gelegenheden waren de deelnemers het erover eens dat een aantal merken er bovenuit staken: Elan, Rossignol, Head, Stockli & Volkl (voor ski's) en Jones, Nitro K2 & Nidecker (voor snowboards), deze specifieke merken presteerden zeer goed.

Leuk om te merken dat er vaak dezelfde ervaringen per merk/ model zijn!

De sneeuw- en weersomstandigheden waren bijzonder goed en de laatste dag wat uitdagender. Onze groep enthousiastelingen hebben zeer intensief getest. Al die ervaringen nemen we dan ook zeker mee, en kun je rekenen op het beste advies van Team Klein Oostenrijk!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking