Elan Primetime 44 FX Protector

Elan Primetime 44 FX Protector

601.40142.000

Elan Primetime 44 FX Protector

Omschrijving

De Primetime 44 MonoTi van Elan is een piste georienteerde ski voor de sportieve tot expert skiër met 69 mm onder de binding. Dat geeft deze ski een snelle sportieve kantenwissel. Met Dual Density en de PowerMatch-technologie biedt deze ski de beste mix van kracht, grip en rebound in combinatie met manoeuvreerbaarheid en controle.

 

Dual Density Woodcore:
Een sterker en harder houtsoort aan de binnenkant van de ski en een soepeler en dunner houtsoort aan de buitenkant van de ski.Door het toepassen van 2 houtensoorten heeft de ski een optimale grip op de dalski en is de ski zeer nauwkeurig en soepel te sturen. De houtenkern aan de binnenzijde zorgt voor een directe overbrenging van de krachten naar de kanten van de ski.

Power Match Technology - Speciaal getuned om de skiër meer natuurlijke controle te geven over de binnen- en buiten kanten voor een intuïtief gevoel in de bocht

Mono Ti versterking - Bestaat uit een enkele titanium laag bovenop de houten kern en verbetert de prestaties en het reactievermogen van de ski.

Deze ski wordt geleverd met een protectorbinding!

Een protectorbinding biedt extra bescherming tegen knieblessures en kan het risico op kruisbandletsel tot 50% verminderen. Bij een protectorbinding kan de achterbak van de binding, bij een val, tot 7 mm zijwaarts uitbreken. Zowel naar links als rechts. Daarnaast draait de bindingen tot 30º mee naar links of naar rechts.

Productdetails

Maat
144,151,158,165,172,179
Kleur
Multicolor
Niveau
Advanced / Expert (sportief)
Categorie
Race Performance
Terrein
Piste
Snelheid
Fast
Breedte onder de voet
Waist 70 mm
Informatie fabrikant
Ski's going to surprise you if you've never skied it before
3838855797342

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking