Elan Primetime 55 FusionX

Elan Primetime 55 FusionX

601.40120.000
€ 999,99
Inclusief belasting

Elan Primetime 55 FusionX

Maat
Kleur

Omschrijving

De Primetime 55 Ti2 van Elan is de meest directe en sportieve ski uit de collectie Primetime. De snelheid van de ski komt voort uit de 69 mm onder de binding gecombineerd met dubbel titanium en de modernste PowerMatch-technologie, een ontwerp dat de constructie van de ski matcht met hoe dynamisch de ski geskied wordt.

 

Dual Titanium bestaat uit een dubbele titanium laag bovenop de houten kern en langs de binnenrand voor kracht, stabiliteit, grip en rebound

 

Power Match Technology Speciaal getuned om de skiër meer natuurlijke controle te geven over de binnen- en buiten kanten voor een intuïtief gevoel in de bocht.

 

Dual Density Woodcore:
Een sterker en harder houtsoort aan de binnenkant van de ski en een soepeler en dunner houtsoort aan de buitenkant van de ski. Door het toepassen van 2 houtensoorten heeft de ski een optimale grip op de dalski en is de ski zeer nauwkeurig en soepel te sturen. De houtenkern aan de binnenzijde zorgt voor een directe overbrenging van de krachten naar de kanten van de ski's.

Het Fusion X-bindingssysteem is bij de teen verhoogd om de balans te verbeteren terwijl de ski op een natuurlijke en enHet Fusion X-bindingssysteem.

Productdetails

Maat
144,151,158,165,172,179
Kleur
Multicolor
Niveau
Expert (zeer sportief)
Categorie
Race Performance
Terrein
Piste
Snelheid
Fast
Breedte onder de voet
Waist 70 mm
Informatie fabrikant
Ski's going to surprise you if you've never skied it before
3838855799148

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking