Elan Voyager Fusion X Black
Elan Voyager Fusion X Black
Elan Voyager Fusion X Black
  • Aanbieding!
  • -30%
Elan Voyager Fusion X Black
Elan Voyager Fusion X Black
Elan Voyager Fusion X Black

Elan Voyager Fusion X Black

601.20000.010
€ 1.116,50 € 1.595,00 -30%
Inclusief belasting

Nu met extra €300,- inruilvoordeel! - Elan Voyager FusionX Black

Met de eerste opvouwbare allmountain ski zet Elan een grote stap vooruit! De Elan Voyager heeft alle kwaliteiten van een all-mountain ski.

Ideaal voor wintersporters die het liefst elk beetje vrije tijd doorbrengen in de bergen, maar waarbij reizen zo efficiënt mogelijk moet.

Lengte 172 cm (ingeklapt 93 cm), 78mm onder de binding, radius 14.9 meter

Maat
Kleur

Omschrijving

Het geheim van de Voyager is de revolutionaire Connect-technologie van Elan, die gebruikmaakt van een zeer geavanceerd vierassig mechanisme dat de ski bij het vouwgewricht aan elkaar verbindt en afdicht. Dit kenmerk, gecombineerd met een met koolstof versterkte verbindingsplaat, dient als ondersteunend draagplatform. De twee componenten werken samen om torsiestijfheid te bieden voor superieure ski-prestaties, maar zorgen er ook voor dat de ski kan worden opgevouwen tot een compact, gemakkelijk te vervoeren pakket.

De Voyager met de Amphibio-technologie, een revolutionair ski-ontwerp dat zowel rocker- als camber-profielen integreert in speciale linker- en rechterski’s. De camber binnenrand zorgt voor precisie, kantengrip en stabiliteit, terwijl de rocker buitenrand vergevingsgezind is en zorgt voor geleidelijke overgangen. De gelamineerde Woodcore- en RST-sidewalls garanderen maximale grip.

De Voyager is gemakkelijk te vervoeren; of het nu met de auto, trein of vliegtuig is. De ski kan eenvoudig en snel in de hiervoor speciaal op maat gemaakte tas worden verpakt. Ondanks dat hij zo ruimtebesparend is, zal de Voyager alles aankunnen wat een veeleisende skiër van een ski verwacht, en dat allemaal zonder op prestatie in te leveren.

Productdetails

Maat
172,160,166
Kleur
BLACK
Niveau
Advanced (gevorderd)
Categorie
All Mountain
Terrein
Piste
Snelheid
Medium / Fast
Breedte onder de voet
Waist 71-80mm
3838855747767

Opmerkingen

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking