Tatze Link pedaal

Tatze Link pedaal

Tatze
TATZE-LINK
€ 149,99
Inclusief belasting

Ben je op zoek naar het perfecte pedaal voor je mountainbike? Zoek niet verder dan het TATZE-LINK MTB-pedaal! Dit lichtgewicht maar toch duurzame pedaal is ontworpen om je maximale kracht en controle te geven, terwijl je voeten stevig op de pedalen blijven staan.

Omschrijving

Ben je op zoek naar het perfecte pedaal voor je mountainbike? Zoek niet verder dan het TATZE-LINK MTB-pedaal! Dit lichtgewicht maar toch duurzame pedaal is ontworpen om je maximale kracht en controle te geven, terwijl je voeten stevig op de pedalen blijven staan. Het unieke ontwerp is voorzien van een geavanceerd lagersysteem voor soepel, responsief rollen en een betrouwbare Teflon-gecoate borgclip om je voeten op hun plaats te houden.

 

Het pedaallichaam is gemaakt van een zeer sterke aluminiumlegering en de schoenplaatjes zijn gemaakt van gesmeed staal voor extra duurzaamheid. Met hun onopvallende ontwerp interfereren deze pedalen niet met andere onderdelen van uw fiets of veroorzaken ze geen weerstand tijdens het rijden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een reeks stijlvolle kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw stijl!

 

TATZE-LINK MTB-pedaal is de ideale keuze voor elke liefhebber die soepele, responsieve prestaties wil zonder in te leveren op kracht en betrouwbaarheid. Met deze pedalen kun je scherpe bochten maken zonder bang te hoeven zijn dat je wegglijdt en elk terrein met gemak overwinnen. Bereid je voor op alles wat op je afkomt met TATZE-LINK MTB-pedaal!

Productdetails

Maat
113/99
Gewicht (kg)
0,343
Diepte
15
Aantal Colli
1

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking