Tatze Contact Composite pedaal

Tatze Contact Composite pedaal

Tatze
TATZE-CONTACT
€ 69,99
Inclusief belasting

Introductie van het TATZE-CONTACT COMPOSITE MTB-pedaal, perfect voor elke enthousiaste fietsliefhebber die op zoek is naar een betrouwbaar en geavanceerd pedaalsysteem.

Omschrijving

Introductie van het TATZE-CONTACT COMPOSITE MTB-pedaal, perfect voor elke enthousiaste fietsliefhebber die op zoek is naar een betrouwbaar en geavanceerd pedaalsysteem. Dit pedaalsysteem is ontworpen om maximale krachtoverbrenging en controle te bieden om de prestaties op je mountainbike te verbeteren. Het beschikt over een composiet bodyconstructie die maximale stijfheid biedt terwijl hij licht blijft, zodat je kunt genieten van een efficiënte trapervaring met minimale weerstand om de prestaties te maximaliseren. De vierkante interfacevorm zorgt voor superieure grip en verbeterde krachtoverbrenging, waardoor je sneller kunt accelereren op moeilijk terrein.

 

Het pedaal heeft ook verstelbare pinnen voor ultieme duurzaamheid en tractie. Bovendien is dit pedaal afgedicht tegen het binnendringen van vuil en water, zodat het langer als nieuw blijft werken zonder dat onderhoud nodig is! De gelegeerde aslagers zorgen voor uiterste nauwkeurigheid in een breed scala van omstandigheden, terwijl de stalen binddraden ook een grote sterkte bieden - keer op keer zorgen voor topprestaties! Bovendien biedt het kartonnen platform een ​​stevige grip die hotspots voorkomt en beschermt tegen harde schokken, waardoor verbeterde controle tijdens lange ritten wordt gegarandeerd.

 

Voor zo'n geavanceerd pedaalontwerp is het TATZE-CONTACT COMPOSITE MTB-pedaal verrassend gebruiksvriendelijk vanwege het subtiele maar ergonomische ontwerp en het eenvoudige installatieproces. Dus til je fietsen naar een hoger niveau en schaf vandaag nog dit onmisbare accessoire aan!

Productdetails

Maat
105/105
Gewicht (kg)
0,359
Diepte
15
Aantal Colli
1

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking