De Bosch Performance Line CX is de ideale middenmotor voor elektrische mountainbikes en elektrische hybrides. Met een maximumkoppel van 85 Nm kan hij zelfs het meest uitdagende terrein aan en biedt hij tot 340% vermogensondersteuning. Ondersteund door Bosch' altijd betrouwbare garantiebeleid is de Performance Line CX een motor die je aan je fiets kunt toevertrouwen. 

De E-MTB-modus van de Performance Line CX biedt optimale ondersteuning en prestaties op veeleisende bergpaden. De motor kan het vermogen van de rijder tussen 120% en 340% opvoeren, waardoor je rijervaring aanzienlijk wordt verbeterd. Als klap op de vuurpijl weegt de Performance Line CX slechts 2,9 kg, levert hij nog steeds topprestaties en kan hij worden geïntegreerd met het Bosch Smart System. 

De Bosch Performance Line CX bewijst zichzelf als de ideale middenmotor voor mountainbikers en fietsreizigers - als je een uitdagend parcours moet afleggen, biedt hij je de betrouwbare ondersteuning en prestaties die je nodig hebt. Probeer hem vandaag nog uit en ervaar zelf de kracht van de Performance Line CX van Bosch.

Fabrieksinformatie Bosch

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking