Poc Iris 3P
Poc Iris 3P
Poc Iris 3P
Poc Iris 3P

Poc Iris 3P

41111

De Iris 3P van het Zweedse merk POC is een skibril met een zeer hoogwaardige lens boordevol unieke eigenschappen. Hierdoor is deze goggle perfect voor allround gebruik.

Omschrijving

Om te beginnen is de 3P NXT lens voorzien van POCs eigen 3P polarisatietechniek, waarbij er veel schittering wordt weggenomen, maar niet alles, zodat ijs en sneeuw goed van elkaar te onderscheiden zijn. Gewone polariserende lenzen kunnen dit niet.

 

Dan is de lens ook nog eens photochromatisch, wat betekent dat de tint van de lens zich aanpast aan de omstandigheden; donkerder bij fel licht, lichter - en contrastverhogend - bij weinig licht. Ook is er in een HCD filter in verwerkt, wat kleurcontrasten verhoogt, waardoor moeilijk zichtbare hoogteverschillen in de sneeuw beter zichtbaar worden.

 

Het NXT materiaal waar de lens uit gefabriceerd is, maken de lens vrijwel onbreekbaar en bieden de beste optiek die beschikbaar is. Verder is de lens waterafstotend en oliewerend, dus is er minder kans op condens en vlekken. Het flexibele montuur met de drie-laags schuimrand met fleece vormt zich perfect naar de vorm van het gezicht voor een comfortabele afsluiting. Aan de binnenkant van de elastische hoofdband is siliconen anti-slip aangebracht, zo blijft de bril stevig op helm en hoofd zitten.

 

Productdetails

Maat
M
Kleur
WHITE
Type
Goggle
Iris 3P
Seizoen
Najaar/ Winter/ Voorjaar
Activiteit
Skiën/ Snowboarden/ Wintersport
Pasvorm
Medium
UV Protectie
100%
Ventilatie
Ja
Type Lens
Photochromic
Specificatie Lens
Polarized
Weersomstandigheden
All Weather cat. 1-3
Helm Compatible
Ja

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking