Elan Tweener RC Ace JRS (130-160)

Elan Tweener RC Ace JRS (130-160)

601.34115.000
€ 289,99
Inclusief belasting

Elan Tweener RC Ace JRS Introduceer uw kinderen aan de spannende wereld van het skiën met de Elan Tweener RC Ace JRS, de topkeus voor jonge skiërs die verlangen naar snelheid en precisie op de piste.

Maat
Kleur

Omschrijving

>

Elan Tweener RC Ace JRS

Introduceer uw kinderen aan de spannende wereld van het skiën met de Elan Tweener RC Ace JRS, de topkeus voor jonge skiërs die verlangen naar snelheid en precisie op de piste. Deze hoogwaardige junior skiset belichaamt een perfecte balans tussen prestatie en plezier, waardoor uw kinderen zich veilig en zelfverzekerd voelen op de sneeuw.

Belangrijkste functies:

  • Maatwerk voor Jonge Skiërs: Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen, waardoor ze gemakkelijk en vol vertrouwen kunnen draaien en carven.

  • Duurzaamheid: Robuuste constructie die bestand is tegen de vreugden en uitdagingen van jonge skiërs.

  • Groei met het Product: De skiset biedt ruimte voor groeiende vaardigheden, wat betekent dat uw kind niet snel 'uit' de ski's zal groeien.

Unieke verkooppunten:

  • Uitmuntende Prijs-kwaliteitverhouding: De Elan Tweener RC Ace JRS bieden een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een slimme investering is voor ouders die de ontwikkeling van hun kind willen ondersteunen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

  • Sportieve Performance: Dit is een set die met uw kind meegroeit, zowel letterlijk als figuurlijk in vaardigheden. Het ondersteunt de overgang tot gevorderde junior skiër.

  • Vertrouwen Opbouwen: De skiset is ontworpen om jonge skiërs het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om hun skiervaring te verbeteren en van elke piste een nieuw avontuur te maken.

Kies voor de Elan Tweener RC Ace JRS en kijk hoe uw kind met zelfvertrouwen de pistes verovert, ski na ski. De combinatie van een aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit maakt het de ideale keuze om de passie voor skiën te ontwaken en de techniek van uw jonge atleet naar nieuwe hoogten te brengen. Laat uw kinderen het plezier van skiën ervaren met de zekerheid die Elan's reputatie voor kwaliteit met zich meebrengt!

Productdetails

Maat
130,140,150,160
Kleur
Multicolor
Type
Elan Tweener RC Ace JRS (130-160)
Niveau
Advanced / Expert (sportief)
Categorie
Race Performance
Terrein
Piste
Snelheid
Medium / Fast
Breedte onder de voet
Waist 70 mm
Modeljaar / Seizoen
W24
3838855771151

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking