Sunspa Melpool 63/G

Sunspa Melpool 63/G

Sunspa
Melpool63G

Dit chloor van Melpool 63/G is van een uitstekende kwaliteit; het chloor is gestabiliseerd en staat daarom garant voor een langzamere afgifte. Hierdoor werkt het chloor beter en vervliegt het chloor ook minder snel door de invloed van de zon.

Omschrijving

Melpool chloor granulaat (poedervorm) is een organisch chloor dat gebruikt wordt voor chloor shock behandeling. Hiermee desinfecteer je het water in je zwembad of spa.

Inhoud Melpool chloorgranulaat 1 kg

Snel oplossend niet-gestabiliseerd desinfectiemiddel in granulaatvorm. Te gebruiken voor superchlorering en continue desinfectie in zacht en middelhard water. Gebruik biociden veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Chloor van Melpool is van zeer hoge kwaliteit. Het chloor is gestabiliseerd wat betekent dat het minder snel vervliegt door invloed van de zon en het beter werkt door een langzamere afgifte.

Bij continue desinfectie (gestabiliseerd water): 20-30 g per 10 m³ water per dag of per twee dagen.
Bij niet gestabiliseerd water dagelijks 30-50 g per 10 m³ water (de ene helft van deze hoeveelheid ’s morgens doseren en de andere helft ’s avonds).
Bij superchlorering of aanwezigheid van algen 80-100 g per 10 m³ water. Na een superchlorering kan het bad gedurende enige uren niet meer gebruikt worden.

Het chloorgehalte handhaven tussen 1 en 2 ppm in gestabiliseerd water en tussen 0,5 en 2 ppm in niet-gestabiliseerd water.
Een hoeveelheid van 17 g in 10 m³ water verhoogt het chloorgehalte met 1 ppm (mg/l).

Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chloor je moet toevoegen. Meng vervolgens de juiste hoeveelheid chloorgranulaat eerst in een emmer met warm water of zwembadwater voordat je het toevoegt aan het zwembad. Wanneer het chloorgranulaat goed is opgelost kun je het gelijkmatig verspreiden over het zwembad. Het regelmatig controleren van de waterkwaliteit met behulp van een testset is vereist.

Voor een goede werking van de chloor dient de Ph waarde (zuurtegraad van het water) tussen 7,2 en 7,6 dan te zijn. Mocht deze te hoog zijn verlaag de Ph waarde om ervoor te zorgen dat de desinfectie goed kan werken.

Productdetails

Type
Melpool 63/G

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking