Cairn Fusion LED USB Bike Helmet

Cairn Fusion LED USB Bike Helmet

Cairn
030006010
€ 59,99
Inclusief belasting

Ben je een fervent fietser die er altijd van droomt om zijn sneakers aan te trekken om de paden op te gaan? Introductie van het revolutionaire nieuwe product: de Cairn Fusion LED USB-fietshelm! ( Mat black Neon Yellow )

Maat
Kleur

Omschrijving

Ben je een fervent fietser die er altijd van droomt om zijn sneakers aan te trekken om de paden op te gaan? Voel je liever de wind in je gezicht terwijl je met je fiets over de weg vaart? Wij hier bij Klein Oostenrijk hebben iets dat uw fietservaring zowel veiliger als leuker dan ooit kan maken. Introductie van het revolutionaire nieuwe product: de Cairn Fusion LED USB-fietshelm! ( Mat black Neon Yellow )

 

Dit baanbrekende ontwerp biedt bescherming tegen onverwachte stoten en vallen. Het ingebouwde LED-licht geeft 360° zichtbaarheid en de krachtige oplaadbare lithium-ionbatterij zorgt voor een constante lichtmodus van 16 uur voor nachtelijke ritten. Om nog maar te zwijgen, opladen is een fluitje van een cent met de meegeleverde USB type C-kabel, zodat je nooit gestrand zult zijn als je lampen bijna leeg zijn.

 

Het moderne ontwerp van de helm bevat 19 ventilatieopeningen, waardoor rijders koel en comfortabel blijven tijdens lange ritten. Als klap op de vuurpijl zorgt de verstelbare kinriem met clip/knop ervoor dat u hem moeiteloos met één hand kunt losmaken, waardoor u hem snel en eenvoudig aan en uit kunt trekken. Deze helm van superieure kwaliteit is gemaakt van duurzaam materiaal dat ontworpen is om seizoen na seizoen mee te gaan zonder concessies te doen aan veiligheid of comfort. Zorg ervoor dat je er goed uitziet en beschermd blijft waar je fietsavonturen je ook brengen met deze innovatieve helm van Cairn!

Productdetails

Maat
55-59,59-62
Kleur
Mat black Neon Yellow
Type
Fusion LED USB Bike Helmet
3267654652598

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking