Cairn Prism XTR II Bike Helmet

Cairn Prism XTR II Bike Helmet

Cairn
030027082
€ 39,99
Inclusief belasting

De Cairn Prism II XTR Fietshelm is de ultieme upgrade voor mountainbiken en e-biken. Lichtgewicht en aerodynamisch, deze helm geeft je een prestatievoordeel als geen ander. ( Mat Green Clay Black )

Maat
Kleur

Omschrijving

De Cairn Prism II XTR Fietshelm is de ultieme upgrade voor mountainbiken en e-biken. Lichtgewicht en aerodynamisch, deze helm geeft je een prestatievoordeel als geen ander. Het beschikt over verstelbare ventilatie, superieure impactbescherming en maximaal comfort om ervoor te zorgen dat lange dagen in het zadel zo comfortabel mogelijk zijn. Met aanpasbare opties en gestroomlijnde ontwerpelementen is dit de perfecte keuze voor moderne fietser die veilig willen blijven terwijl ze topprestaties willen leveren.

 

De Cairn Prism II XTR-helm heeft een ongelooflijke verstelbaarheid. Dankzij de revolutionaire ventilatietechnologie kun je hem openen of sluiten, afhankelijk van de elementen waarin je rijdt - of het nu winderig terrein is of zwoele zomerlucht, deze helm houdt je hoofd te allen tijde koel en comfortabel. Bovendien zorgt de verstelbare houder voor maximaal comfort, ongeacht de vorm of grootte van uw hoofd - draai hem gewoon in tot hij past als een handschoen!

 

Als het gaat om veiligheid en bescherming (een must voor elke MTB-rijder!), heeft de Cairn Prism II XTR-helm je gedekt. De multi-impact geteste constructie beschermt je hoofd tegen herhaalde schokken die kunnen optreden op paden - wat betekent dat je kunt rijden zonder je zorgen te maken dat je zo nu en dan een harde klap krijgt. Plus, met extra anti-slijtage schuim in de hele binnenschaal plus regenvoeringen op de buitenschaal, biedt deze helm superieure bescherming tegen stoten of krassen tijdens je reis.

 

Kortom, als je een MTB- of e-bike-liefhebber bent die absolute topprestaties en bescherming wil combineren met een onverslaanbare stijl, zoek dan niet verder dan de Cairn Prism II XTR-fietshelm!

Productdetails

Maat
58/61,55-58
Kleur
Mat Green Clay Black
Type
Prism XTR II Bike Helmet
3267654928471

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking