Cairn Prism II Bike Helmet

Cairn Prism II Bike Helmet

Cairn
030028001
€ 34,99
Inclusief belasting

De Cairn Prism II Fietshelm is de perfecte manier om veilig te blijven tijdens het rijden op je MTB e-Bike of Travel e-Bike. ( Mat White Pearl )

Maat
Kleur

Omschrijving

De Cairn Prism II Fietshelm is de perfecte manier om veilig te blijven tijdens het rijden op je MTB e-Bike of Travel e-Bike. Het revolutionaire ontwerp combineert veiligheid en comfort waardoor het ideaal is voor ervaren rijders die topprestaties eisen. De helm is verkrijgbaar in een gestroomlijnde, Mat White Pearl-afwerking die een vleugje stijl toevoegt aan je rit.

 

De helm is voorzien van het gepatenteerde TrueLock-systeem van Cairn, waarmee u de maat en pasvorm gemakkelijk en nauwkeurig kunt aanpassen voor maximale bescherming. Er is ook een verstelbare veiligheidsknop aan de achterkant waarmee je de pasvorm naar behoefte kunt aanpassen, zodat je tijdens elke rit de best mogelijke bescherming krijgt. En aan de binnenkant houdt de zachte vulling met Breath Pro-technologie je comfortabel terwijl het zweet wordt afgevoerd en voor luchtcirculatie wordt gezorgd. De met gaas afgeschermde ventilatieopeningen verbeteren de luchtstroom verder en houden je koeler tijdens ritten.

 

Bovendien biedt het EPS-impactschuimmateriaal van de helm superieure bescherming tegen stoten, terwijl het toch licht van gewicht is om de hele dag door te dragen zonder uw nekspieren te belasten. De Cairn Prism II fietshelm is afgewerkt met reflectoren om de zichtbaarheid 's nachts te vergroten en is zeker een must-have accessoire op elk avontuur!

Productdetails

Maat
58/61,55-58,52-55
Kleur
Mat White Pearl
Type
Prism II Bike Helmet Bike Helmet
3267654928501

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking