Cairn X Track Bike Helmet

Cairn X Track Bike Helmet

Cairn
0300220402
€ 99,99
Inclusief belasting

Ben je een adrenalinejunkie op zoek naar de perfecte baanhelm? Zoek niet verder dan de Cairn X Track Fietshelm! ( Mat Black Green Clay )

Omschrijving

Ben je een adrenalinejunkie op zoek naar de perfecte baanhelm? Zoek niet verder dan de Cairn X Track Fietshelm! Ons revolutionaire product houdt je veilig en wel [zonder in te boeten aan stijl]. Stevige constructie en eersteklas materialen maken deze slagvaste helm tot een van de beste die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

 

Deze superieure fietshelm is ontworpen om je hoofd te beschermen tijdens extreme rijomstandigheden. De aerodynamische vorm helpt turbulentie te verminderen en houdt je stabiel terwijl je het moeilijkste terrein aanpakt. En al die bescherming weegt je nooit zwaar - dankzij de lichtgewicht polymeersamenstelling!

 

Als, net als wij, veiligheid uw hoogste prioriteit heeft, dan zou de Cairn X baanfietshelm in uw set moeten zitten. Het is een must-have voor serieuze mountainbikers die graag hun grenzen willen verleggen met volledige beschermende uitrusting. Dus zeg vaarwel tegen ongelukken en hallo tegen plezier - met onze onverslaanbare prestaties en gestroomlijnd ontwerp zorgt deze helm ervoor dat je rit zowel veilig als stijlvol is!

Productdetails

Maat
60-62
Kleur
Mat Black Green Clay
Type
X Track Bike Helmet

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking