Cairn Kustom J Bike Helmet

Cairn Kustom J Bike Helmet

Cairn
0300219101a
€ 29,99
Inclusief belasting

Veiligheid staat voorop voor de junior rijders in de stad, en met de Cairn Kustom J Fietshelm hebben ze zeker de bescherming die ze nodig hebben! Deze hoogwaardige helm biedt een slank ontwerp en indrukwekkende functies die kinderen een optimale pasvorm, bescherming en prestaties bieden. ( Mat White )

Omschrijving

Veiligheid staat voorop voor de junior rijders in de stad, en met de Cairn Kustom J Fietshelm hebben ze zeker de bescherming die ze nodig hebben! Deze hoogwaardige helm biedt een slank ontwerp en indrukwekkende functies die kinderen een optimale pasvorm, bescherming en prestaties bieden.

 

Ontworpen met eigentijdse aerodynamische styling, past deze lichtgewicht helm goed en stevig terwijl hij comfortabel genoeg is om gedurende lange tijd te dragen. De gegoten onopvallende schaal is schokbestendig en beschermt tegen stoten en deuken bij het rijden over oneffen terrein, zodat uw kind eropuit kan gaan en op verkenning kan gaan zonder zich zorgen te hoeven maken over gevaren tijdens het rijden.

 

De verstelbare kinband zorgt voor een goede pasvorm voor hoofdvormen van alle maten, terwijl acht strategisch geplaatste ventilatieopeningen junior rijders koel houden tijdens intense activiteiten. Een LED-lichtfunctie zorgt ervoor dat men 's nachts of in omgevingen met weinig licht zichtbaar blijft, wat gemoedsrust geeft tijdens kinderfietstochten.

 

Kinderen blijven gegarandeerd comfortabel en veilig in de Cairn Kustom J Fietshelm. Zorg ervoor dat je kleintje de bescherming heeft die ze nodig hebben terwijl ze plezier hebben met vrij rijden - geef ze een Cairn Kustom J! ( Mat White )

Productdetails

Maat
48-52
Kleur
Mat white
Type
Kustom J Bike Helmet

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking