Cairn Prism XTR J II Bike Helmet

Cairn Prism XTR J II Bike Helmet

Cairn
030029980
€ 39,99
Inclusief belasting

Welkom junior rijders bij de Cairn Prism XTR J II fietshelm - een revolutionaire helm die prestaties en stijl combineert. Met zijn unieke ontwerp is deze helm perfect voor jonge rijders die er cool uit willen zien en zich cool willen voelen tijdens hun fietstochten. ( Mat White Pink )

Omschrijving

Welkom junior rijders bij de Cairn Prism XTR J II fietshelm - een revolutionaire helm die prestaties en stijl combineert. Met zijn unieke ontwerp is deze helm perfect voor jonge rijders die er cool uit willen zien en zich cool willen voelen tijdens hun fietstochten.

 

Gemaakt met duurzaam EPS-schuim en bedekt met een thermoplastische buitenschaal, zal deze stevige helm je junior rijder veilig houden tijdens zijn rit. Het heeft 10 ventilatieopeningen om maximaal ademend vermogen te garanderen en een verstelbaar passysteem zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan elke unieke hoofdvorm. De wasbare vulling aan de binnenkant is comfortabel tegen hun hoofd en biedt tegelijkertijd een extra beschermingslaag. Bovendien helpt het opklikbare vizier te beschermen tegen zon, regen, vuil en rondvliegend vuil zoals insecten die anders in hun gezicht zouden kunnen belanden.

 

Maar bij het ontwerp gaat het niet alleen om veiligheid - het gaat er ook om ervoor te zorgen dat jonge rijders zich elke keer dat ze op hun fiets springen, gesterkt voelen. Gedurfde kleuren en levendige grafische opties geven ze genoeg opties om uit te kiezen, zodat ze zich onderweg kunnen uiten!

 

De Cairn Prism XTR J II Fietshelm biedt veiligheid zonder in te boeten aan stijl, waardoor junior rijders het vertrouwen krijgen dat nodig is om comfort of veiligheid nooit in gevaar te brengen tijdens het rijden! ( Mat White Pink )

Productdetails

Maat
52-55
Kleur
Mat White Pink
Type
Prism XTR J II Bike Helmet

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking