RedBull Bow 007P
RedBull Bow 007P
RedBull Bow 007P
RedBull Bow 007P

RedBull Bow 007P

RedBull
683.45055.000
€ 150,00
Inclusief belasting

De Bow 007Pvan Red Bull valt onder de categorie WINGS, door een sportieve maar elegante look, en onderscheidt zich door een revolutionaire techniek. Deze bril is voorzien van het zogenaamde Dual Temple System (DTS).

Omschrijving

Door de onopvallende schuifjes, die aan de onderkant van de brilveer zitten, naar achteren te bewegen komen er twee extra oor-vergrendelingen naar buiten die naadloos om je oor sluiten. Op deze manier blijft deze zonnebril ten alle tijden op je neus zitten, zelfs bij bewegingsintensieve sporten.

Met hetzelfde gemak duw je de extra oor-vergrendelingen weer terug in de brilveer door de schuifjes weer terug te duwen.

Gemaakt van TR90 maakt dat dit model extreem duurzaam, flexibel en licht van gewicht is.

De polycarbonaat lenzen zijn robuust, breukvast en bieden een optimale UV bescherming. De polariserend lenzen absorberen lichtreflectie, zijn contrast versterkend/ verhogend en heeft een verbeterde kleurwaarneming t.o.v. niet gepolariserende lenzen..

Red Bull draait om extreme sporten, denk aan Max Verstappen, daarom zijn de zonnebrillen geschikt om ook onder extreme omstandigheden te gebruiken. 

Red Bull heeft samen met 鳬n van de grootste bril en lens fabrikanten ter wereld : MPG een unieke collectie ontworpen genaamd Red Bull SPECT eyewear. 

Productdetails

Maat
L
Kleur
Smoke Light Blue Mirror Cat.3
Type
Bow 007P
Zonnebril TR90
Seizoen
Najaar/ Winter/ Voorjaar/ Zomer
Activiteit
Sportactiviteiten/ Modisch
Pasvorm
Large montuur
UV Protectie
UV 300
Type Lens
Polarized
Specificatie Lens
Cat.3
Lichtdoorlaatbaarheid
VLT 0,13%
Weersomstandigheden
Onbewolkt/ licht bewolkt
Verwisselbare Lens
Vervangbaar voor lens op sterkte

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking