Rossignol PURE ELITE 90 W

Rossignol PURE ELITE 90 W

RBJ2230

De Rossignol Pure Elite 90 W uit de serie All Mountain is een sportieve dames skischoen met een leestbreedte van 98mm bij maat 26,5 en een flexindex van 90.

Omschrijving

De Pro Elite 90 W van Rossignol is een skischoen voor de sportieve skister. Met een vrouwspecifieke 98 mm skinny fit, levert de PURE ELITE 90 kracht en precisie in een aanpasbaar, boot-fitter vriendelijke skischoen. De technologie van de sensortechnologie vermindert het gewicht en brengt de energie rechtstreeks naar de ski, terwijl de Flex Adjustment-opties het mogelijk maken om de prestaties aan te passen aan de behoeften van elke skiër. Aangepaste OptiSensor-liners met Merino Wool-isolatie maken pin-pointed maatwerk mogelijk voor ultiem comfort, warmte en ondersteuning Het aanmeten van een skischoen is maatwerk. Om te komen tot de meest geschikte schoen is een voet analyse nodig waarbij gekeken wordt naar de vorm, lengte en breedte van de voet, eventueel aanwezige hoge wreef en knokkels, en de stand van het hielbeen. Daarnaast is de manier van skiën, het ski niveau en de specifieke eigenschappen van de schoen van belang.

 

Als de skischoen bij ons in de winkel is aangemeten en geadviseerd ben je verzekert van onze tevredenheidsgarantie.

Productdetails

Maat
24.5,24,25.0,25.5,26.0,26.5,27.0
Kleur
Graphite
Niveau
Combinatie gewicht, dorsiflexie, ervaring, ski style.
Pasvorm
Narrow 100mm (26,5)
Flex index
85 / 110 Advanced
Loopstand
Nee
Grip Walk
Compatible
Custom Fit
Ja
Shell
Polyurethane
Cuff
Polyurethane
Tevredenheidsgarantie
Na het aanmeten in de winkel heeft u 1 jaar onze unieke tevredenheidsgarantie, gratis aanpassingen van binnen en buitenschoen of
3607683461066

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking