Ziener Kalma GTX INF Glove

Ziener Kalma GTX INF Glove

Ziener
801194
€ 109,99
Inclusief belasting

De Kalma van Ziener is een sportieve, extra warme en bijzonder zachte dames skihandschoen. Door het gebruik van het Gore-Tex Infinium is de handschoen absoluut winddicht en zeer goed ademend. 

Maat
Kleur

Omschrijving

Ze beschermen de handen effectief tegen afkoeling en bieden een optimale vochtregulatie. Zweet in de vorm van waterdamp kan gemakkelijk ontsnappen door de miljarden poriën in het innovatieve membraan. Ze zorgen voor een aangenaam droog gevoel en bieden een uitstekend huidcomfort. 

 

De hoogwaardige G-Loft isolatie zorgt voor warme handen, met een speciale vezelmix van 50% gerecyclede PES vezels en 50% viscosevezels, zelfs op extreem koude dagen. 

 

 

De pluche voering zorgt ook voor een comfortabele pasvorm. Het softshell-materiaal staat garant voor een hoogwaardige uitrusting met veel flexibiliteit, de zachte lederen handpalm biedt de beste grip op de skistok. De manchet kan worden aangepast met een klittenband; inclusief Z-lijn. 

 

Het product bevat gerecycled materiaal - voor een hulpbronnenbesparende benadering van het milieu. Bevat niet-textiele delen van dierlijke oorsprong.

Productdetails

Maat
6,6,5,7,7,5,8,8,5
Kleur
BLACK
Type
Kalma GTX INF Glove
Skihandschoen
Seizoen
Najaar/ Winter/ Voorjaar
Activiteit
Dagelijks/ skiën
Pasvorm
Regular
Ademendvermogen
Gore-Tex
Materiaal
100% polyester
Details
Super Soft
Manchet
Voor onder de jas
Waterdichtheid
Gore-Tex
Isolatie
G-Loft
Handpalmen
Leren handpalm
4063833527812

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking