Elan Amphibio Porsche FusionX 2020

Elan Amphibio Porsche FusionX 2020

601.00100.000

Porsche Design ontmoet de Elan Black Edition en is gemaakt voor de ervaren skier die graag snel op de snelweg en op de piste rijdt.

Omschrijving

Het collaboratieve ski-ontwerp is een piste-krachtpatser en zal zeker de aandacht trekken op de hellingen en daarbuiten. Ontworpen met het hoogste niveau van technologie en premium materialen. Met de bekroonde technologie van Elan en afgewerkt met een stijl van de bovenste plank ge?spireerd door Porsche Design.

 

De voordelen en functies van het Porsche Design Elan Amphibio Ski zijn onder meer:

Amphibio Truline-technologie  - Structureel materiaal wordt over de volledige lengte van de binnenkant van de ski geplaatst, wat zorgt voor meer stabiliteit om de bocht in te sturen, terwijl minder materiaal over de outside kanten wordt aangebracht, wat resulteert in een soepele, perfecte bocht.

Fusion X Bindsysteem  - Elan's sterke next generation bindingssysteem. Het vernieuwde design met een enkele verbinding maakt een soepelere vrije flex tussen de ski en binding mogelijk, wat leidt tot eenvoudige bochtinitiatie en nauwkeurigheid bij hoge snelheden dankzij directe krachtoverbrenging.

Carbonplaat -  De Porsche Design Elan Amphibio ski's hebben een speciale carbonplaat onder de Fusion X Bindingen voor extra rebound en dynamiek.

RST sidewalls  - Optimaliseren de overdracht van kracht en energie van de skiër naar de rand van de ski voor maximale grip van de tip tot de staart.

Dubbele titaniumversterking -  Twee lagen titanium voor superieure kantencontrole en een progressief flex-patroon.

Een geweldig technisch hoogstandje met een even zo hoge afwerking en stijl!

Productdetails

Maat
166,172,178
Kleur
BLACK
Niveau
Expert (zeer sportief)
Categorie
Race Performance
Terrein
Piste
Snelheid
Fast
3838855708997

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking