Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek
Alpenkookboek

Alpenkookboek

Alpenkookboek
kookboek

Met meer dan 120 recepten voor de lekkerste gerechten vanuit het héle Alpengebied.

Omschrijving

Met meer dan 120 recepten voor de lekkerste gerechten vanuit het héle Alpengebied. Gerechten die je herkent van je vakanties in de Alpen: na het skiën, na het mountainbiken, of na het touren door de bergen. Gerechten die je geserveerd krijgt in een eenvoudige Rifugio, een gezellig Gasthof of een luxe 5- sterrenhotel. Gerechten zoals de Franse Tartiflette, Italiaanse Gnocchi, Zwitserse Meringues, Duitse Gulasch; en natuurlijk de Oostenrijkse Apfelstrudel! Niet te ingewikkeld, wel véél te lekker.

Het Alpenkookboek is ingedeeld in de vier seizoenen lente, zomer, herfst en winter. De recepten bestaan uit hartige voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten en zoete taarten en toetjes.

De Makers
Liesbeth Willemars
Met een Oostenrijkse moeder, is Liesbeth de Alpenkeuken met de paplepel ingegoten. Zij is de oprichter van Alpine Cuisine en eigenaar van apfelstrudels.nl. Ze is culinair redacteur bij Oostenrijk Magazine en organiseert Alpen-kookworkshops. En in december 2018 was zij te zien bij Heel Holland Bakt.

Elisabeth Greve
Elisabeth kon haar creativiteit kwijt in de vormgeving en realisatie van dit kookboek. Tevens is zij creatief fotograaf en creëert zij beelden waarbij zij het onzichtbare zichtbaar maakt.

Productdetails

Type
Alpenkookboek

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking