Head Gripwalk Zolen Set

Head Gripwalk Zolen Set

Head
60120015
Niet op voorraad
€ 29,95
Inclusief belasting

Deze set is uitsluitend geschikt voor: Tour ski-bindingen volgens ISO-norm 13992 Alpine skibindingen volgens ISO-norm 9462 met extra markering Gripwalk Geschikt voor de volgende HEAD skischoenmodellen: Vector EVO en Vector RS Pas Edge en Advant Edge aan Nexo Lyt

Omschrijving

De Gripwalk set van Head heeft een gebogen profiel dat zorgt voor een natuurlijke afroleigenschap en verhoogd het loopcomfort terwijl het geribbelde hi-rubber profiel de grip biedt die je nodig hebt om niet uit te glijden

 

GripWalk is het nieuwe systeem voor de zolen onder je skischoenen. Er zijn twee belangrijke verschillen met de alpine zolen zoals we ze tot nu toe kennen:

 

1. Het materiaal. GripWalk zolen zijn gemaakt van een stroevere rubbersamenstelling. Hierdoor heb je dus veel meer grip, waardoor je veiliger kunt lopen.

 

2. De vorm. GripWalk zolen zijn niet vlak, maar lopen rond. Hierdoor kun je de skischoen laten afrollen, wat het lopen gemakkelijker maakt.

 

Het zorgt dus enerzijds voor meer comfort en anderzijds ook voor meer veiligheid.

 

GripWalk wordt de nieuwe standaard en binnen enkele jaren zullen er alleen nog maar skischoenen met GripWalk zolen worden geleverd.

Als je GripWalk skischoenen hebt, zul je ook ski's moeten hebben met GripWalk bindingen. Vanwege de andere vorm passen GripWalk schoenen namelijk niet in alpine bindingen.

Andersom is wel het geval; alpine zolen passen wel in GripWalk bindingen. Nieuwe ski's worden daarom standaard al uitgerust met GripWalk bindingen.

Productdetails

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking