NIKWAX Wool Wash 300ML

NIKWAX Wool Wash 300ML

131P12
€ 7,99
Inclusief belasting

Wool Wash van Nikwax reinigt, verdrijft geurtjes, voorkomt het intrekken van geuren, versnelt het droogproces en verbetert het koelende vermogen van wollen onderlagen op effectieve wijze.

Omschrijving

Thermische onderkleding (waaronder wol) zijn ontworpen om op de huid gedragen te worden. Ze bieden de drager comfort door de lichaamstemperatuur constant te houden en het vocht te reguleren. Door de sterke capillaire werking (ze verspreiden het vocht over een groot gebied), droogt het materiaal snel en heeft het een ademende werking. Het is daarom essentieel om deze eigenschappen te behouden bij het verzorgen van wollen onderlagen.

 

Nikwax Wool Wash reinigt en verzorgt tegelijkertijd.

Verbetert en herstelt de natuurlijke capillaire eigenschappen van onderlagen en vergroot de ademende werking. Hierdoor kan de stof zweet beter verspreiden, droogt deze sneller en behoudt u onder alle omstandigheden een comfortabel gevoel.

 

Verfrist uw wollen onderlagen door geurtjes te verdrijven en te voorkomen dat deze bij gebruik in de stof trekken.

 

Behoudt de zachtheid van uw wollen onderlagen.

 

Presteert beter dan huishoudelijke wasmiddelen en conditioners voor stof bij het verbeteren van de capillaire werking, het versnellen van het droogproces en het voorkomen van geurtjes.

Productdetails

Maat
MTL
Kleur
Uniek
Type
Onderhoud/ Wasmiddel
Materiaal
Wol

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking