EGG Helmet 2

EGG Helmet 2

EGG
12031

EGG-helmen zijn innovatieve, in hoge mate aanpasbare multisporthelmen voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. De helm kan worden gepersonaliseerd met skins (bedrukte helmhoezen van elastaanstof) en add-ons (rubberen klikaccessoires).

Omschrijving

Eén helm voor straat- en sneeuwsporten.  Wij vinden dat het dragen van een helm leuk, comfortabel en modieus moet zijn.  Kies je eigen ontwerp.

 

De Egg Helmet is voorzien van Flexible Adaptive Sandwich Technology, een ABS buitenlaag met een flexibele EPP kern. De gepatenteerde flexibele multi-impact binnenkern (EPP) zorgt voor een optimale pasvorm en veiligheid.  Het heeft uitstekende schokabsorberende eigenschappen na een botsing.  Het multi-impact ontwerp en aanpassingssysteem maakt veiligheid comfortabel, leuk en uniek. . De helm is voorzien van een ventilatiesysteem. De voering is opblaasbaar en zorgt daardoor voor een optimale pasvorm zonder drukpunten. Dit unieke systeem zorgt er voor dat de helm niet alleen tijdens de wintersport gedragen kan worden maar ook tijdens het schaatsen, fietsen, skaten etc.

 

De helm is in 2 maten verkrijgbaar.

Small: 48 - 52 cm

Medium 52 - 56 cm.

 

Deze helm is natuurlijk pas compleet met een Skin Cover en/of een Add-On

 

Het flexibele helmsysteem is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Productdetails

Maat
S,M
Kleur
WHITE
Type
Helmet 2
Seizoen
Alle seizoenen
Activiteit
Ski/ Snowboard/Fietsen/Skaten
Materiaal
EPS
Details
ABS
Ventilatie
Geintegreerd
In maat verstelbaar
Ja
Oorpads afneembaar
Nee
8718481871164

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking