Smith Vantage M Mips
Smith Vantage M Mips
Smith Vantage M Mips
Smith Vantage M Mips

Smith Vantage M Mips

Smith
E00675-2TU

De Vantage M Mips van Smith is een hybride helm met Aerocore en combineert lichtgewicht, veiligheid, functionaliteit en stijl.

Omschrijving

Dankzij de combinatie van een lichte in-mold constructie en hardshell op de bovenkant van de helm zorgt voor een laag gewicht i.c.m. met maximale bescherming tegen impact.
Het BOA FS360 verstelsysteem past de pasvorm aan rond de volledige omtrek van het hoofd. De X-Static Performance Lining zorgt voor een comfortabel gevoel. De voering is antibacterieel en wasbaar.
De Smith Vantage M Mips is ook voorzien van een AirEvac 2 ventilatiesysteem met 21 ventilatieopeningen, de voor- en achterzijde zijn in twee zones afzonderlijk van elkaar te regelen dmv een schuifsysteem. De ventilatie kanalen van de helm sluiten optimaal aan op de goggle zodat deze nog minder snel zal beslaan.

Wat is Mips.

Multi-directional Impact Protection System

In een helm die is uitgerust met MIPS wordt er tussen de harde buitenschaal en de zachte voering een zogenaamde 'Low Friction Layer' of wrijvingsarme laag geplaatst die onafhankelijk kan bewegen. Wanneer de helm dan wordt blootgesteld aan een impact onder een bepaalde hoek zal de wrijvingsarme laag er voor zorgen dat de helm kan schuiven ten opzichte van het hoofd. Daardoor wordt een groot deel van de rotationele krachten opgevangen, wat volgens wetenschappelijke studies zorgt voor een lagere kans op hersenschade.

Productdetails

Maat
51/55,55/59,59/63,63/65
Kleur
MATTE FRENCH NAVY
Type
Vantage M Mips
Seizoen
Najaar/ Winter/ Voorjaar
Activiteit
Ski/ Snowboard
Materiaal
In-Mold Construction
Details
Aerocore
Ventilatie
Ja, regelbaar
In maat verstelbaar
Boa System
Goggle clip
Ja
Oorpads afneembaar
Ja
Mips
Ja
716736267258

Comments

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking